Petteri Orpo kokoomuksen johtoon: "Te ootte mulle rakkaita"

Petteri Orpo valittiin lauantaina kokoomuksen puheenjohtajaksi. Orpolla ei ollut puheejohtajakamppailussa vastaehdokkaita, joten vaalia kokoomuksessa ei tarvinnut käydä.

Turussa koolla olevan kokoomuksen tavoitteena on saattaa Orpo seuraavien eduskuntavaalien jälkeen pääministeriksi.

– Mä oon yksi teistä! Te ootte mulle rakkaita, te ootte mulle tärkeitä, Orpo kiitteli valintansa jälkeen.

– Tämä on upea hetki. Kiitos luottamuksesta kokoomuslaiset. On etuoikeus johtaa tätä joukkoa, Orpo jatkoi kiitosta Twitterissä.

Hurraa! @PetteriOrpo on juuri valittu kokoomuksen puheenjohtajaksi. "Mä oon yks teistä. Te ootte mulle rakkaita, te ootte mulle tärkeitä", Petteri kiittää liikuttuneena #kokoomus#turku#puoluekokous#kaikovaturus — Kokoomus (@kokoomus) 9. kesäkuuta 2018

Kannatuspuheenvuoroissa Orpon puheenjohtajakausi sai kiitosta. Tunnelma on muutenkin rento.

– Olen Tampereelta, mutta kannatan turkulaista puheenjohtajaksi. Tämä on kova paikka, Etelä-Suomen aluehallintoviraston entinen ylijohtaja Anneli Taina vitsaili.

"Olen Tampereelta, mutta kannatan turkulaista puheenjohtajaksi. Tämä on kova paikka", vitsailee Anneli Taina kannatuspuheenvuorossaan @PetteriOrpo:sta #kokoomus#turku#puoluekokous — Kokoomus (@kokoomus) 9. kesäkuuta 2018

– Petteri Orpo on koko Suomen kokoomuslaisten puheenjohtaja. Hän on myös kaikenikäisten kokoomuslaisten puheenjohtaja, eduskunnan puhemies Paula Risikko kiitteli.

"@PetteriOrpo on koko Suomen kokoomuslaisten puheenjohtaja. Hän on myös kaikenikäisten kokoomuslaisten puheenjohtaja", kiittää @paularisikko kannatuspuheenvuorossaan.#kokoomus#turku#puoluekokous — Kokoomus (@kokoomus) 9. kesäkuuta 2018

– Petteri johtaa, hän on valmis tekemään ja neuvottelemaan. Hänellä on arvot kohdallaan, europarlamentaarikko Henna Virkkunen totesi.

"Petteri johtaa, hän on valmis tekemään ja neuvottelemaan. Hänellä on arvot kohdallaan. Siksi kokoomuslaiset ja suomalaiset luottavat Petteriin. On suuri ilo tukea Petteriä ja asettaa hänet samalla pääministeriehdokkaaksi", MEP @HennaVirkkunen kannatuspuheenvuorossaan. #kokoomus — Elisa Tarkiainen (@ElisaTarkiainen) 9. kesäkuuta 2018

Edit 11.6. klo 10.13: Korjattu Anneli Tainaa koskeva tieto. Taina on entinen Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut