Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NU: Naista puukotettiin Nokialla kerrostalon rappukäytävässä parisuhderiidan seurauksena, epäilty ei ole Suomen kansalainen

Viime keskiviikkona Nokian Ahteensivussa sattunutta puukotusta edeltäneet tapahtumat ovat saaneet lisävalaistusta. Tuolloin nuorta naista puukotettiin ensin kerrostalon yksityisasunnossa ja sittemmin rappukäytävässä.

Teosta epäilty 38-vuotias mies vangittiin tapon yrityksestä epäiltynä viime perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Hän ei ole Suomen kansalainen. Mies on asunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Viime perjantaina oikeudessa mies kommunikoi tanskaksi, ja hänellä oli apunaan tulkki. Poikkeuksellisesti istunnossa ei saanut kuvata ollenkaan, ei edes istunnon aluksi.

Asian taustoja selvittää Nokian Uutiset.

– Nyt selvitetään tapahtumien yksityiskohtia, eli sitä, miten uhrin vammat ovat syntyneet, kertoo tutkinnanjohtaja Jari Luoto

Luodon mukaan nainen ja mies ovat olleet pariskunta. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin. Naisella ei ole akuuttia hengenvaaraa.