NU: Naista puukotettiin Nokialla kerrostalon rappukäytävässä parisuhderiidan seurauksena, epäilty ei ole Suomen kansalainen

Viime keskiviikkona Nokian Ahteensivussa sattunutta puukotusta edeltäneet tapahtumat ovat saaneet lisävalaistusta. Tuolloin nuorta naista puukotettiin ensin kerrostalon yksityisasunnossa ja sittemmin rappukäytävässä.

Teosta epäilty 38-vuotias mies vangittiin tapon yrityksestä epäiltynä viime perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Hän ei ole Suomen kansalainen. Mies on asunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Viime perjantaina oikeudessa mies kommunikoi tanskaksi, ja hänellä oli apunaan tulkki. Poikkeuksellisesti istunnossa ei saanut kuvata ollenkaan, ei edes istunnon aluksi.

Asian taustoja selvittää Nokian Uutiset.

– Nyt selvitetään tapahtumien yksityiskohtia, eli sitä, miten uhrin vammat ovat syntyneet, kertoo tutkinnanjohtaja Jari Luoto

Luodon mukaan nainen ja mies ovat olleet pariskunta. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin. Naisella ei ole akuuttia hengenvaaraa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut