Huumeratsia keskellä Tamperetta? – Paikkana suosittu puistonpenkki Koskipuistossa

Poliisi teki ratsian Koskipuiston pohjoispäässä tänään keskiviikkona. Tapahtumapaikkanaolipuistonpenkki, jonka liepeillä on käytyjonkinlaista kauppaa jo pidempään. Kauppaa on tehty sekäkädestä käteen ettäjättämällä esineitä maastoon tai puiden oksille. Toiminta on vaikuttanut huumekaupalta. Puistonpenkki on toiminut kohtauspaikkana jo useanvuoden ajan.

Kahden hengen poliisipartio kävi läpi penkilläistuneiden miesten taskut ja reput iltapäivällä kello neljän aikaan. Myöhemmin paikalle tuli myös kaksi poliisimaijaa. Ennen partioiden paikalta poistumista yksi poliisi pöyhi hetken kuorikatetta, jota on penkin lähellä kasvavan puun ympärillä.

Sisä-Suomen poliisista kerrotaan Tamperelaiselle, että kyseessä on normaalia keskustassa tapahtuvaa järjestyksen- ja päihdevalvontaa.

Tampereen huumetilannettapidetään tällä hetkellä vakavana, ja siksi Sisä-Suomen poliisilaitos on panostanut vuoden 2018 alusta huumausaineiden kenttävalvontaan edellisiä vuosia enemmän.

Lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut