Nokian Renkaat lisää tuotantoaan – Nokian tehtaalle palkataan yli 80 uutta työntekijää

Kuvituskuva Arto Jussila

Riina Haapala

Nokian Renkaat Oyj lisää tuotantoaan Nokian tehtaalla.

Tuotantokapasiteetin lisäys on noin 30 prosenttia ja se saavutetaan neljään vuoroon siirtymisellä. Kapasiteetin lisäyksen myös Nokialle palkataan yli 80 uutta työntekijää.

Rekrytoinnit alkavat heti, ja työsuhteet alkavat syyskuusta alkaen painottuen loppuvuoteen. Neljään vuoroon siirrytään viimeistään vuoden 2019 alusta.

– Kasvustrategiamme edellyttää tuotantomäärien kasvattamista. Nokian Renkaat on kasvanut voimakkaasti, ja tavoitteenamme on jatkaa kasvua kaksinkertaistamalla Pohjois-Amerikan liiketoiminta ja kasvattamalla Keski-Euroopan liiketoimintaa 50 prosentilla seuraavien viiden vuoden aikana. Samalla haluamme varmistaa jatkossakin markkinajohtajuuden Pohjoismaissa ja Venäjällä, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen

Nokian Renkaiden henkilöautorenkaiden tuotannossa Nokialla työskennellään nykyään pääosin kolmessa vuorossa viitenä arkipäivänä viikossa. Jatkossa tehtaalla työskennellään neljässä vuorossa kuutena arkipäivänä viikossa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut