Hämeensillan jalkakäytävillä pyöräillään kielloista huolimatta – Myös kerjäläiset ovat keksineet päivystää kaiken ahtauden keskellä

Pyöräilijät eivät ole vielä löytäneet Tammerkosken ylittävää tilapäistä kevyen liikenteen siltaa. Pyöräily on ollut sallittua sillalla tämän viikon maanantaista lähtien.

Väliaikaisen sillan sijaan pyöräilijät käyttävät edelleen Hämeensillan jalkakäytäviä, missä ei saa pyöräillä. Pyöräily ei ole sallittua Hämeensillan ja Hämeenkadun jalkakäytävillä lukuun ottamatta Keskustorin pohjoisreunan pyörätieosuutta.

Pyöräilijöiden pitäisi ajaa Hämeenkadulla ajoradalla.

Väliaikainen silta avattiin pyöräilijöiden käyttöön, sillä pyöräilijät ovat aiheuttaneet Hämeensillalla vaaraa sekä itselleen että muille.

Hämeensillan jalkakäytävillä ajaa päivittäin noin 1 100 pyöräilijää.

Hämeensillan jalkakäytävät ovat ruuhkautuneet sen jälkeen, kun Hämeensillan mittava remontti alkoi. Sillalla kävelee päivittäin noin 16 000 ihmistä.

Sillan ihmisvirta on houkutellut paikalle myös kerjäläisiä. Tiistaina päivällä sillan molemmin puolin istui kerjäläinen tukkien puolet väylästä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut