Laukontorin saunaravintola Kuuma avaa ovensa

Maailman saunapääkaupungiksi valitun Tampereen yleisten saunojen valikoima laajenee, kun kaupungin tuorein vetonaula Saunaravintola Kuuma avaa ovensa ja terassinsa lauantaina.

Laukontorin rannassa sijaitsevan Kuuman kaksikerroksinen kokonaisuus pitää sisällään runsaat 500 asiakaspaikkaa, noin 500 neliötä kerrosalaa sekä yli 700 neliön terassialueet. Saunojen kapasiteetti on satoja asiakkaita päivässä. Löylyistä käsin pääsee virkistäytymään Pyhäjärveen, Laukontorin rantaan rajattuun pulahdusaltaaseen, joka on kooltaan kahdeksan metriä pitkä ja viisi metriä leveä. Saunaravintolasta riippumattomista, toimituksellisista syistä pulahdusallas saadaan Kuumaan myöhemmin tänä kesänä.

Saunomisen lisäksi tärkeässä roolissa on ruoka. Kuuman ruokafilosofia perustuu pohjoismaisiin makuihin höystettynä pienillä yllättävillä twisteillä. Menusta ovat vastanneet terveellisen ruoan ja juoman puolestapuhuja, tv-kokki Sara La Fountain sekä Kuuman keittiömestari Eero Mäkelä

Sesonkien mukaan vaihtuva ruokalista on suunniteltu sosiaalisen syömisen ympärille, ja sen keskiössä on jaettavat annokset. Menu pitää sisällään erilaisia kala-, liha-, ja kasvisvaihtoehtoja. Kesän ruokalistalla pääosaa näyttelevät esimerkiksi varhaisperuna, nokkonen, siika, karitsa ja mustikka.

Kuuma on La Fountainin ensimmäinen oma ravintola.

– Rakastan saunomista ja hyvää, terveellistä ruokaa. Kuumassa nämä kaksi yhdistyvät kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Kuuman kaikki aistit rentouttava konsepti kuvastaa juuri sitä, mitä haluan ihmisille herkullisen ruuan kautta tarjota, iloitsee osakkaana Saunaravintola Kuumassa oleva La Fountain.

Saunaravintola Kuuman ovet avautuvat kaikelle kansalle lauantaina 30. kesäkuuta kello 15. Avauspäivänä paikalla edustaa myös Sara La Fountain.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut