Panimoravintola Plevna aloittaa lounaan tarjoilun – legendaariselle pyttipannulle pyhitetty oma päivä

Panimoravintola Plevna aloittaa lounaiden tarjoilun. Ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala kertoo, että lounaat aloitetaan elokuun 13. päivä. Syynä on asiakkaiden toive.

– Meiltä on hirveästi kysytty, miksi ei ole lounasta. Alueelle on tullut paljon lounasasiakkaita, mutta meillä ei ole ollut lounaslistaa, sillä normaalista menusta löytyy lounashintaisia annoksia, Tähtinen-Hakala kertoo.

Osalle asiakkaista lounaslistan puute on kuitenkin ollut kynnyskysymys ja normaalilta listalta tilaamisen sijaan he ovat lähteneet pois.

Plevnan lounaalla tulee olemaan kolme vaihtoehtoa: keitto, kotiruoka sekä yksi tavalliselta listalta valittu annos lounashintaan.

– Ja joka perjantai on pyttipannuperjantai, Tähtinen-Hakala ketoo.

Lounaiden lisäksi Plevna on aloittanut omien panimotuotteiden ulosmyynnin. Lupa ulosmyyntiin on saatu jo tammikuussa, mutta pullotuskone tuli vasta heinäkuussa. Tähän asti mukaan on saanut ostaa vain Siperiaa, mutta nyt pulloista löytyvät myös pils, vehnä, sima sekä Finlayson Art Area -olut.

Juttua muokattu 30.7.2018 klo 7.50: Toisin kuin jutusta saattoi ymmärtää, Plevnan panimotuotteiden ulosmyynti on jo alkanut.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut