Deittailukonkari antaa vinkit: Näin saat osumia Tinderissä – miehillä toimii etenkin yksi kuvatyyppi

Kun lähdet digideittailemaan, valitse pääkuvaksi otos, jossa kasvosi näkyvät selkeästi. Lataa pääkuvan lisäksi muita kuvia, jotka kertovat jotain olemuksestasi ja harrastuksistasi.

Näin ohjeistaa digideittailun asiantuntija Mari Koistinen tuoreessa kirjassaan Digideiteillä Kirja tarjoaa tietoa, vertaistukea ja vinkkejä treffipalveluiden käyttäjille.

Palvelut tuottavat hämmästyttävän paljon tiukkaa dataa parinetsintään.

Palvelut tuottavat hämmästyttävän paljon tiukkaa dataa parinetsintään.

Ennen tarkempaa tilastoanalyysiä, on syytä selvittää yksi digideittailun oleellisimmista käsitteistä: oikealle pyyhkäisy.

Se tarkoittaa samaa kuin reaalimaailman hyväksyvä hymy: Kyllä, tähän ihmisen voisin tutustua hieman lisää.

Kun molemmat osapuolet pyyhkäisevät deittipalvelussa oikealle, syntyy osuma eli match ja mahdollisuus aloittaa viestittely kiinnostuksen kohteen kanssa.

– Tilastojen mukaan vain yhden kuvan jakaneet saavat selvästi vähemmän osumia kuin useamman kuvan laittaneet. Erityisen suuri vaikutus oli miesten kuvien määrällä, Koistinen kertoo.

Kasvoja ei pidä piilottaa. Deittipalvelu Tinderin mukaan aurinkolasit vähentävät oikealle pyyhkäisyjä 15 prosenttia ja hattu 12 prosenttia.

Lemmikin vetovoima on suuri, etenkin miesten kuvissa.

Samaisen palvelun mukaan hymy lisää oikealle pyyhkäisyjä 14 prosenttia. Osumia tulee myös todennäköisemmin, jos kuva on suoraan edestä.

Kuvakulmalla, meikkauksella, kampauksella tai peräti kuvankäsittelyohjelmalla omasta pärstästä voi tehdä mallimaisen. Koistisen mukaan se ei välttämättä edistä digideittailua.

– Erään analyysin mukaan nainen, jonka ulkonäkö aiheutti miehissä vaihtelevia mielipiteitä, pärjäsi paremmin kuin sellainen, joka oli yleisesti miesten silmiin nätti.

Lemmikin vetovoima on suuri, etenkin miesten kuvissa. Deittipalvelu Match.comista tehdyssä tutkimuksessa 35 prosenttia naisista ja 26 prosenttia miehistä sanoi kiinnostuneensa jostain profiilista enemmän siksi, että toisella oli lemmikki.

Vältä näitä valitessasi kuvaa:

Epätarkka ja suttuinen kuva

Vuosia vanha otos

Aurinkolasit, hattu tai vastaava

Pullisteleva saliselfie ilman paitaa

Kuva alusvaatteissa

Lapset kuvassa tunnistettavina

Hääkuva tai muu kuva entisestä kumppanista

Monta samanlaista kuvaa

Kaikki kuvat selfieitä

Maisemakuva

Kuva autosta tai muusta omaisuudestasi

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut