Tamperelainen pienpaahtimo haluaa kahvisuositukset ravintoloihin – "Henkilökuntaa voisi kouluttaa suosittelemaan..."

Oikean kahvin löytäminen oikeaan ruokaan on oma taiteenlajinsa, kommentoi tamperelaisen Mokkamestarit-pienpanimon toimitusjohtaja Reija Paakkinen. Arkisto/Ulla Mether

Pekka Ruissalo

Tamperelainen pienpaahtimo Mokkamestarit haluaa kahvisuositukset ravintoloihin. Tavoitteena on saada ravintoloiden lisäksi myös kahvilat mukaan yhteistyöhön.

– Tavoitteena on luoda maailma, jossa jälkiruokalistat eivät ole enää entisensä – ja makuyhdistelmä on itsestäänselvyys herkkuja tilatessa. Makuja kyllä riittää, kommentoi Mokkamestarien toimitusjohtaja Reija Paakkinen

– Kahvinmaistelun tärkeä apuväline, makuympyrä, on tutkijoiden, aistiammattilaisten, kahvinmaistajien ja paahtajien yhteistyön voimannäyte. Makuympyrässä on yhteensä yli 100 erilaista makua, makusävyä ja valmistusmenetelmää: kahvi ei ole koskaan vain kahvia.

Paakkisen mukaan henkilökuntaa voisi myös kouluttaa asian hienouksien pariin.

– Tulevaisuudessa ravintolat voisivat suunnitella jälkiruokalistojaan sen perusteella, mitä kahvia on tarjolla, Paakkinen kuvailee.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tiedätkö, mitä kahvipaketti maksoi viime vuonna? 14.6.2018 19:10

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut