Tamperelainen pienpaahtimo haluaa kahvisuositukset ravintoloihin – "Henkilökuntaa voisi kouluttaa suosittelemaan..."

Tamperelainen pienpaahtimo Mokkamestarit haluaa kahvisuositukset ravintoloihin. Tavoitteena on saada ravintoloiden lisäksi myös kahvilat mukaan yhteistyöhön.

– Tavoitteena on luoda maailma, jossa jälkiruokalistat eivät ole enää entisensä – ja makuyhdistelmä on itsestäänselvyys herkkuja tilatessa. Makuja kyllä riittää, kommentoi Mokkamestarien toimitusjohtaja Reija Paakkinen

– Kahvinmaistelun tärkeä apuväline, makuympyrä, on tutkijoiden, aistiammattilaisten, kahvinmaistajien ja paahtajien yhteistyön voimannäyte. Makuympyrässä on yhteensä yli 100 erilaista makua, makusävyä ja valmistusmenetelmää: kahvi ei ole koskaan vain kahvia.

Paakkisen mukaan henkilökuntaa voisi myös kouluttaa asian hienouksien pariin.

– Tulevaisuudessa ravintolat voisivat suunnitella jälkiruokalistojaan sen perusteella, mitä kahvia on tarjolla, Paakkinen kuvailee.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut