Komediateatteri tuo näyttämölle kauhua Lontoosta

120-vuotias Tampellan juhlatalo eli Tampereen Komediateatteri tarjoaa kauhua. Helinä Kanninen/Tamperelaisen arkisto

Petteri Mäkinen

Tampereen Komediateatterin lavalla nähdään kauhua suoraan Lontoosta.

Andy Nymanin ja Jeremy DysoninGhost Stories – Kauhutarinoita kasvoi ilmiöksi Englannissa. Ensi-iltansa se sai vuonna 2010 Liverpoolissa. Sen jälkeen sitä esitettiin Lontoossa vuosien ajan. Martin Freeman ja Paul Whitehouse nähdään Andy Nymanin ohella tänä vuonna ensi-iltansa saaneen elokuvaversion rooleissa.

Tampereen Komediateatterin esityksen toistaiseksi julkistamattomat näyttelijät ovat Marko Keskitalo, Jarmo Perälä, Harri Kailanto, Aleksi Huhtanen ja Kalle Kause

Pääroolissa parapsykologian professori Philip Goodmanina nähdään Marko Keskitalo, joka toisessa työssään tunnetaan myös Aavedata-ryhmän tutkijana ja kansainvälisen paranormaalin tutkijayhteisön Pohjoismaiden presidenttinä. Hän on tutkinut kummitteleviksi väitettyjä kohteita sekä Suomessa että ulkomailla. Tampereellakin kohteita on kertynyt liuta. Keskitalo on viettänyt yön myös Komediateatterin Juhlatalossa aaveita etsien. Keväällä Marko Keskitalo nähdään uudessa tv-sarjassa Aaveiden jäljillä

Näytelmän Suomen kantaesitys on ke 3. lokakuuta kello 19.00 Tampereen Komediateatterin Päänäyttämöllä.

Ghost Stories -Kauhutarinoita sisältää shokkeja, voimakkaita efektejä ja äärimmäistä jännitystä. Show ei sovellu alle 14-vuotiaille. Heikkohermoisten tulee vakavasti harkita osallistumistaan. Teatterisaliin ei pääse esityksen alkamisen jälkeen eikä poistuttuaan salista.

Ghost Stories – Kauhutarinoita

Käsikirjoitus Jeremy Dyson ja Andy Nyman

Suomennos Timo Mikkola

Ohjaus Teemu Ojala

Lavastus Oskari Löytönen

Pukusuunnittelu Elina Vättö

Valo- ja äänisuunnittelu Janne Auvinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.