Mediatalo Keskisuomalainen saa uuden kaupallisen johtajan Nordeasta

Mikko Pakarinen Risto Aalto

toimitus

Mediatalo Keskisuomalainen saa uuden kaupallisen johtajan, kun Nordea-pankin aluejohtaja Mikko Pakarinen siirtyy mediayhtiöön.

Pakarinen aloittaa työnsä ensi marraskuussa. Hänen edeltäjänsä Jaakko Lintunen lopetti tehtävässä elokuun lopussa.

Kaupallisena johtajana Pakarinen johtaa konsernin mediamyyntiä. Pakarisesta tulee myös Keskisuomalainen Oyj:n johtoryhmän jäsen.

– Mikko Pakarinen on erinomainen lisä Keskisuomalainen Oyj:n johtoryhmään. Pakarisella on erittäin vankkaa myynnillistä osaamista ja hänellä on vahvat näytöt menestyksekkäästä asiakasyhteistyöstä, sanoo Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi

Tradenomi Mikko Pakarinen on työskennellyt Nordean Järvi-Suomen aluejohtajana Jyväskylässä 1.6. 2014 alkaen. Hän aloitti pankkiuran Nordeassa vuonna 1997. Pakarinen on työskennellyt aiemmin Nordeassa henkilö- ja yritysasiakkaisiin sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Marraskuun alusta lähtien Mediatalo Keskisuomalaisen johtoryhmän kokoonpano on seuraava: konsernin toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi (puheenjohtaja), liiketoimintajohtaja Erkki Summanen, talousjohtaja Heikki Linnavirta, kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen, sanomalehti Keskisuomalaisen päätoimittaja, journalistinen johtaja Pekka Mervola ja digitaalisen liiketoiminnan johtaja Kirsi Hakaniemi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.