Täytetty fasaani, hirvipeijaiset, poronkäristys, häränfilee Wellington... – Tuulensuu aloittaa klassikkosunnuntait

Sami Lappalainen Tamperelaisen arkisto

Petteri Mäkinen

Gastropub Tuulensuu aloittaa klassikkosunnuntait.

Loppuvuoden ajan joka sunnuntai nostetaan esille jokin perinteinen klassikkoannos.

Kierros alkaa ensi sunnuntaista, jolloin tarjolla on Oktoberfest-hengessä haxea eli kokonaista sianpotkaa.

Syksyn aikana teemoina ovat muun muassa täytetty fasaani, hirvipeijaiset, martinhanhi, jänispaisti, poronkäristys, häränfilee Wellington ja fish & chips.

Jokaiselle klassikolle luvataan vielä siellä sopiva juomasuositus.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut