Kiinteistökuningattaren raju rahariita käräjillä – IS: Kaisa Liskiltä vaaditaan 900 000 euron korvauksia

Kuvituskuva. Arkisto/ Johanna Erjonsalo

Klaus Nurmi

Kiinteistönvälittäjä ja televisiosta tuttuKaisa Liskiriiteleeentisen työnantajansa kanssa. Riidan puinti jatkuu Hyvinkään käräjäoikeudessa ensi viikon maanantaina, kertoo Ilta-Sanomat

Oikeudenkäynnin asiakirjojen mukaan ex-työnantaja, kiinteistövälitysyhtiö Uudenmaan Viva Oy vaatii kiinteistökuningattarenkin titteliä kantavalta Liskiltä noin 900 000 euron korvauksia, jonka päälle tulevat korot ja oikeudenkäyntikulut, kertoo IS.

Liski lopetti yhtiön palveluksessa vuonna 2016, kun aloitti oman kiinteistövälitysyrityksensä.IS uutisoi, että lähtöentisestä työpaikasta oli niin riitainen, että ex-työnantaja palkkasi yksityisetsivänkin Liskin perään.

Uudenmaan Viva Oy:n mukaan yhtiö lainasi Liskille tämän työsuhteen aikana yli 170 000 euroa rahaa, jota Liski ei ole maksanut takaisin. IS kirjoittaa myös, että ex-työnantajan mukaanLiski rikkoi työsopimuksessa sovittua kilpailukieltoa, rekrytointikieltoa, salassapitovelvollisuusehtokieltoa, minkä lisäksi hän ei olisi noudattanut irtisanomisaikaista työaikaa. IS:n mukaan Liski kiistää kaikki väitteet.

IS kertoo Liskin kirjoittaneen vastauksessaan oikeudelle, ettähänellä oli oikeus perustaa kilpaileva yritys, koska hän oli purkanut työsopimuksen työnantajasta johtuvista syistä.

IS:n mukaan Liskivaatii yritykseltä puolestaan yli 200 000 euron korvauksia ja oikeudenkäyntikulujensa korvaamista. Vaade muodostuu palkkasaatavista. Uudenmaan Viva kiistää Liskin vaatimukset, IS kirjoittaa.

Edit 5.10. klo 11.57: Juttua tiivistetty ja lähteytystä lisätty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.