Tampereen Stockmann Herkulle uusi nimi – Isoimmat muutokset vasta edessä

KAUPPA Tamperekin saa Foodmarket Herkun jo tässä kuussa, vaikka isoimmat muutokset ovat vasta edessä.

Foodmarket-tuotteita löytyy jo nyt hyllystä esimerkiksi valmisruuissa ja salaateissa. Uuden Foodmarket Herkun konseptia ei vielä avata, mutta Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Mikko Korpela lupaa, että palvelu on yhä keskiössä. Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen Stockmann Herkku muuttuu Foodmarket Herkuksi jo tässä kuussa.

HOK-Elanto kertoi viime viikolla, että Helsingin Stockmannin Herkku lanseerataan muutostöiden jälkeen uuden konseptin mukaisena Foodmarket Herkkuna lokakuun aikana.

Vaikka isoimmat uudistukset ovat Tampereella vasta edessä, tapahtuu henkinen siirtymä uuden konseptin alle täälläkin jo nyt, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Mikko Korpela

– Muutos etenee vaiheittain, mutta alamme täälläkin puhua jo Foodmarket Herkusta.

Korpelan mukaan muutos näkyy lokakuun aikana niin, että hintatason alennus saatetaan loppuun ja uuden valikoiman mukaisia tuotteita tulee hyllyyn. Foodmarket-tuotteita on Tampereen myymälässä jo myynnissä muun muassa valmisruuissa ja salaateissa.

Valikoiman muutos näkyy hyllyissä muutenkin loppuvuoden aikana. Kilpailuviranomaisten määräyksestä hankinnat on tehtävä vuoden loppuun Tukolta, jonka Eldorado-tuotteet ovat näkyneet Stockmann Herkun hyllyissä. Sen jälkeen hankinnat saa tehdä S-ryhmän omasta Inex Partnersista

– Eldorado-tuotteet korvataan muun muassa Kotimaista- ja Rainbow-tuotteilla, mutta valikoiman pääpainotus tulee jatkossakin olemaan premium herkku -tuotteissa.

Myös Tampereen myymälään on tulossa muutoksia. Niiden aikataulua Korpela ei kommentoi.

– Ne ovat vielä suunnittelupöydällä. Uudistuminen tulee näkymään myös myymälässä uuden ketjukonseptin mukaisena miljöönä.

Konseptista on luvassa tarkempia tietoja, kun ensimmäinen Foodmarket Herkku lanseerataan Helsingissä lokakuun aikana. Korpelan mukaan vahvuuksista pidetään kiinni.

– Foodmarket Herkunkin kivijalka on palvelu, kuvailee ryhmäpäällikkö.

Foodmarket Herkku tulee Korpelan mukaan työllistämään saman verran kuin sen edeltäjä eli noin 60 työntekijää.

Stockmannin alakerran herkkuosasto siirtyi Tampereella Pirkanmaan Osuuskaupalle vuoden alussa. Korpelan mukaan ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet hyvin.

– Saimme vahvan brändin ja uskollisen asiakaskunnan. Onnistuimme sujuvassa vaihdoksessa, jonka tavoitteena oli näkyä asiakkaalle mahdollisimman vähän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.