Hervannan Alko kiinni remontin takia – "Kansainvälistä elämää sykkivä Hervanta saa hienon uuden konseptin myymälän"

Petteri Mäkinen

Hervannan Alko menee ensi viikolla kiinni remontin takia.

Myymälä on kiinni 15.-24. lokakuuta, ja se avataan uusittuna torstaina 25.10. kello 9.

Myymälän ollessa kiinni lähimmät Alkot ovat Koivistonkylässä osoitteessa Lempääläntie 21 ja Turtolassa, Martinpojankatu 4.

– Hienoa, että kansainvälistä elämää sykkivä Hervanta saa hienon uuden konseptin myymälän. Tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseemme, tiivistää Länsi-Suomen aluepäällikkö Kimmo Mäkelä

Myymälä kuuluu palvelupäällikkö Nina Piekäisen myymäläryhmään yhdessä Linnainmaan Alkon kanssa. Henkilökuntaa näissä myymälöissä on keskimäärin runsaat parikymmentä.

Lähimyymälä on kompakti ja helposti hahmotettava myymälä läheisellä ja paikallisella palvelulla. Myymälän valikoima reagoi entistä paremmin paikalliseen kysyntään. Tampereen Hervannan myymälässä valikoima koostuu noin 1550 tuotteesta, joista viinejä on 900, panimotuotteita 250 ja väkeviä 400. Avautuessaan uudistettuna myymälästä löytyy noin 200 uutta tuotetta. Myymälä toimii verkkokaupan noutopisteenä, joten tarjolla on näin myös noin 8000 tuotteen koko Alkon valikoima.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.