Hullut Päivät alkavat, Kuluttaja-lehti paljasti: Alennukset usein olemattomia

toimitus

Stockmannin Hullut Päivät -tarjouskampanja lupaa tuttuun tapaan laatutuotteita halpaan hintaan. Kaikki keltaisessa katalogissa mainitut tuotteet eivät kuitenkaan ole halpoja – eivätkä edes laadukkaita, kertoo Kuluttaja-lehti

Lehti on selannutHullujen Päivien katalogin läpi ja löysi 31 tuotetta, jotka Kuluttaja-lehti on viime aikoina testannut. Tarjouksissa on useita testeissä hyvin menestyneitä tuotteita, mutta kaikki eivät kuitenkaan ole Kuluttajan testien perusteella huippudiilejä.

Esimerkiksi Hulluilla Päivillä 99 euron hintaan myytävät JBL:n kuulokkeet saa kilpailijoiden tarjouksista muutamaa euroa edullisemmin, ja Kuluttajan kuuloketestissä ne saivat huonon arvosanan. Sonyn ja Applen tarjouskuulokkeita puolestaan saa muualta samaan hintaan kuin Hulluilta Päiviltä.

Televisiotarjouksista paras oli 65-tuumaisten televisioiden Testivoittaja LG OLED65C8PLA, jota myytiin katalogin ilmestyessä lähes 1 000 euroa halvemmalla kuin muissa kaupoissa. Kuten elektroniikkakaupassa usein käy, kilpailijat kuitenkin välittömästi nokittivat tarjouksen, ja nyt Testivoittaja-TV:n saa ainakin Gigantista kympin halvemmalla kuin Hulluilta Päiviltä.

Hullut Päivät -katalogista löytyy kuitenkin muutamia tuotteita, jotka ovat sekä laadukkaita että muihin verkkokauppoihin verrattuna edullisia. Kuluttajan testivoittajista esimerkiksi lemmikkikotiin sopiva Dysonin Cinetic Big Ball Animal Pro 2 -imuri on Hulluilla Päivillä 150 euroa halvempi kuin muissa kaupoissa.

Hintakilpailu on kovaa. Jo ennen Hullujen Päivien alkamista osa liikkeistä alensi omia hintojaan samalle tasolle tai jopa halvemmaksi kuin Stockmannilla. Ennen ostopäätöstä kannattaakin tutustua tutkittuun tuotetietoon ja tarkistaa useamman kaupan hinnat ennen kuin lähtee tungeksimaan Hulluille Päiville.

Aiheeseen liittyvää

  1. "Stockmannin lopetettava Hullut Päivät" – poliitikko vaatii muutosta
    18.10.2017 11:19

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut