Citycon palkittiin nuorten huomioimisesta

Koskikeskus Joel Oikari

Marjo Rämö

Sosiaali- ja terveysalan kattojärjestö SOSTE on myöntänyt Cityconille tämän vuoden SOSTE-palkinnon. Raadin mukaan Citycon on ollut edelläkävijä nuorten mukaan ottamisessa ja huomioimisessa kauppakeskusliiketoiminnassa.

– Nuorten tarpeiden huomioon ottaminen ostoskeskuksia suunniteltaessa ja nuorten oma järjestyksenvalvoja (noja) tekevät ostoskeskuksista paremmin nuorten hyvinvointia tukevia tiloja. Kun nuoret joka tapauksessa hakeutuvat ostoskeskuksiin, on hieno ajatus lähteä muuttamaan ostoskeskusta ja sen ilmapiiriä sellaiseksi, että nuoret viihtyvät ja voivat hyvin, eikä häiriökäyttäytymistä tästä syystä esiinny, todetaan palkinnon perusteluissa.

Tampereen Koskikeskus on Cityconin omistuksessa. Koskikeskus on tarjonnut tänä vuonna nuorille muun muassa mahdollisuuden yöpyä kauppakeskuksessa. Lisäksi Koskikeskuksessa on töissä kaksi nuorten omaa järjestyksenvalvojaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.