Tamperelaisesta Eva Adamsonista, 20, tuli Salatut Elämät -tähti – Seiska: Haluan panostaa ulkonäkööni

Tamperelainen Eva Adamson, 20, on noussut nopeassa ajassa varsin suosituksi televisiokasvoksi. Ensin Uusi Päivä -sarjassa nähty Adamson on nyt nähty jo pidemmän aikaa nuorison suosiman Salatut elämät-sarjan näyttelijänä. Lisää huomiota on tullut yhteisöpalvelu Instagramin kautta, jossa hänen lataamansa kuvamateriaali on kerännyt paljon arvostavaa huomiota. Naisella on lähes 20 000 seuraajaa.

Adamson avaa oman jaksamisensa saloja Seiska-lehden haastattelussa Hän kertoo muun muassa harjoittelevansa neljä kertaa viikossa.

– Erityisen tyytyväinen olen siitä, että olen onnistunut pitämään kiinni terveellisestä ruokavaliosta. Se pääsi vähän repsahtamaan kesällä, kun matkustelin..., Adamson muistelee.

– Onneksi minulla on sikäli hyvät geenit, etteivät herkut näy heti vartalossani. Toki jos vedän kolme kuukautta pelkkää munkkia, niin sitten ne menevät reisiin ja peppuun.

Näyttävä nainen saa monenlaisia ehdotuksia, ja jotkut ovat pitäneet tätä myös niin sanotusti tyrkkynä.

– Haluan panostaa ulkonäkööni. Jos julkaisen itsestäni takaapäin otetun kuvan, niin eihän peppu voi olla näkymättä. Ja sitten heti ajatellaan, että yritän muka tyrkyttää sitä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.Absolutely love this new collection !! @biancaneveofficial Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu Syys 29, 2018 kello 9.44 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu Syys 26, 2018 kello 12.56 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.Mites teidän viikonloppu menee? Mä aattelin tänä viikonloppuna ottaa vaan iisisti !Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu Syys 8, 2018 kello 1.42 PDT

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut