Videot turmapaikalta kertovat hurjasta vauhdista: Kolme nuorta kuoli rajussa ulosajossa – mukana veljekset

Turma-auto romuttui pahoin. Turmapaikalle tuotiin muistokynttilöitä.  MTV Uutisvideo

Jari Pietiläinen

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevalla Kalajoella on viime yönä sattunut vakava liikenneonnettomuus, jossa on kuollut kolme nuorta. Lisäksi yksi nuori on loukkaantunut vakavasti.

Henkilöauto, jossa oli neljä kalajokelaista nuorta, ajoi Ylivieskantietä aamuyöllä kello 01.00 jälkeen. Auto oli toistaiseksi varmistamattomasta syystä ajautunut loivasti vasemmalle kaartuvalla tieosuudella pientareelle.

Tämän jälkeen auto on törmännyt peltoliittymärumpuun ja ajautunut kymmenien metrien matkan ulos tieltä päätyen ojaan katolleen.

Kolme autossa ollutta nuorta menehtyi, yksi takapenkillä ollut henkilö saatiin irrotettua ajoneuvosta. Hänet toimitettiin vakavasti loukkaantuneena sairaalaan.

Kuollut auton kuljettaja ja yksi menehtyneistä matkustajista olivat veljeksiä.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeistä kuolemantuottamuksista sekä törkeästä vammantuottamuksesta. Onnettomuustutkintalautakunta ja poliisi jatkavat asian tutkintaa.

Poliisi epäilee, että turma-auto ajoi kovaa ylinopeutta. Paikalla ei ollut jarrutusjälkiä.

Turma on järkyttänyt syvästi paikallisia ihmisiä, ja turmapaikalle on tuotu kynttilöitä. Katso haastattelut ja videot onnettomuuspaikalta alta.