Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Stockmann Herkulla on nyt uusi nimi – Tuo suosikkiravintolan tuotteita valmisruokamyyntiin

Stockmann Herkku muuttuu Food Market Herkuksi.

Ensimmäisenä uudistettu Helsingin keskustan Food Market Herkku avaa tänään ovensa.

Myös Tampereella nimi muuttuu, kuten Tamperelainen uutisoi jo lokakuun alussa.

Tampereella valikoima on uudistunut ja hintataso laskenut. Isompi remontti on edessä myöhemmin.

– Kevään 2018 aikana kävimme satoja ja satoja keskusteluita Herkun asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Alkoi hahmottua kuva siitä, mitä halutaan lisää, mitä vähemmän ja mitä ei ehkä tarvita ollenkaan, kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän vähittäiskaupasta toteaa.

– Uusina herkkuina Gateau valmistaa vain Herkuille Levain 3 -juurileipää. Vaihtuvat huippukokit suunnittelevat Chefs in Season -valmisruokia sesongin raaka-aineista. Ensimmäisenä Herkuissa myydään myös Fafa’sin falafelia ja hummusta, ryhmäpäällikkö Mikko Korpela listaa.

Uudistus näkyy myös vaikkapa työvaatteissa tai tuotteiden pakkauksissa ja logoissa. Isompi remontti on Tampereella edessä myöhemmin.

Herkun liiketoimintaa kehitetään kannattavammaksi pienentämällä hävikkiä. Tässä hyödynnetään S-ryhmän logistiikkaa ja analytiikkaa. Herkku Food Marketiin tulee myös Zero Waste -alennuskäytäntö tuotteille, joiden viimeinen käyttöhetki lähestyy.

– Lahjoitamme ruokahävikkiä edelleen myös paikalliselle hyväntekeväisyystoimijalle, Korpela kertoo.