Kekäle muuttaa Tampereen keskustasta kauppakeskukseen – Tässä toimitusjohtajan perustelut muuttopäätökselle

Kekäle muuttaa ydinkeskustasta Koskikeskukseen. Kekäle on toiminut Kauppakadun ja Aleksis Kiven kadun kulmassa sijaitsevassa Sandbergin talossa reilut 40 vuotta.

– Matkassa Sandbergin talosta on Tammerkosken toiselle puolelle viitisensataa metriä, mutta ajassa muutos on huomattavasti suurempi. Maailma ja ihmisten ostokäyttäytyminen ovat muuttuneet 1880-luvun ja tämän päivän välissä melkoisesti, toimitusjohtaja Joonas Kekäle toteaa.

Muuton yhteydessä Kekäle tuo Tampereelle aiemmin Raisiossa ja pääkaupunkiseudulla lanseeraamansa myymäläkonseptin.

– Niin upea kuin kaupunginarkkitehti Caloniuksen suunnittelema uusrenesanssirakennus onkin, sen useampaan kerrokseen jakautuvat tilat edustavat omaa aikakauttaan. Tänä päivänä asiakkaat odottavat myymälässä asioinnin olevan selkeää, helppoa ja inspiroivaa. Koskikeskuksen uudet noin 1 000 neliön tilat antavat meille tähän nyt entistä paremmat mahdollisuudet. Eivätkä ainoastaan tilojen ja valikoiman puolesta, vaan myös sujuvan saapumisen ja pysäköinnin näkökulmasta, Kekäle toteaa.

Kekäle aloittaa nykyisissä tiloissaan muuttomyynnin tänään keskiviikkona. Koskikeskuksessa avajaisia vietetään maaliskuussa 2019.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut