Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koovee voi saada Hakametsän iltaan todellisen lisähaasteen – Nyt jännitetään, saako TuTon NHL-pelaaja peliluvan iltaan mennessä

Mestiksessä voittokantaa jälleen havitteleva Koovee kohtaa keskiviikkoiltana Hakametsässä sarjan pitkäaikaisen tahkoajan TuTon. Haastetta on riittävästi, sillä turkulaisjoukkue vilisee huonosta alkukaudestaan huolimatta useampia liigataustaisia pelimiehiä.

Yhdestä lisähaastetta tiedotettiin keskiviikkona, kun seura ilmoitti rekrytoineensa riveihinsä 37-vuotiaan Kurtis McLeanin Kanadalaispelaaja on pelannut neljä NHL-ottelua, 225 AHL-ottelua ja 78 ottelua KHL:ssä. Muun muassa. Mikäli miehen pelilupa saadaan kuntoon, nähdään McLean kentällä heti keskiviikkona Hakametsässä.

McLeanin sopimus on aluksi ottelukohtainen.

– Aloite Kurtisin pelaamiselle tällä viikolla tuli mieheltä itseltään maanantai-iltana. Siirtoprosessi käynnistettiin välittömästi, mutta tarvittavissa paperitöissä menee aikansa ja emme voi olla täysin varmoja pelaako McLean vielä Tampereella. Tällä erää on sovittu kahdesta seuraavasta pelistä ja maaottelutauon jälkeen katsotaan missä mennään, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola TuTon kotisivuilla.

Ottelu Koovee – TuTo alkaa Hakametsässä kello 18.30.