Barkov ja Laine aiheuttivat Helsingissä varsinaisen siipiräjähdyksen – IS: Hookissa meni kahdessa päivässä 1 350 kiloa siipiä, Siipiweikot haki Tampereelta 360 kiloa täydennystä

Jääkiekkoilijat Aleksander Barkov ja Patrik Laine saivat viikon Suomen-visiitillään aikaan monen muun asian lisäksi myös sen, että kahden legendaarisen tamperelaisen siipiravintolan Helsingin-toimipisteissä kassakone paukkui ja lujaa.

Aiheesta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Helsingin Siipiweikkojen yrittäjä Janne Lautamäki joutuu sunnuntaina hakemaan Tampereelta pikavauhtia 360 kiloa siipiä. Siipiä meni varsinkin loppuviikon aikana niin, että ne loppuivat Helsingin-toimipisteestä kokonaan.

– Meiltä ovat siivet loppuneet kokonaan. Tukusta ei saa eikä yksikään ravintola pysty lainaamaan niitä, koska siivet ovat loppu. Oletimme, että tulee jonkinlainen buumi, mutta emme osanneet mitenkään varautua tähän.

HookinJuha Vuorio kertoo, että siipiä meni perjantaina ja lauantaina todella hurja määrä: 1 350 kiloa eli 32 500 kappaletta.

– Meillä on aina käynyt hirveästi lätkäporukkaa, mutta nyt urheiluseurat ovat pommittaneet meidän ravintoloita kunnolla.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut