Ilveksen faniyhdistys julkisti oman oluen – Kiusalliseen tilanteeseen joutuneet edustusjoukkueet julkistivat nyt tiedotteen: "Emme ole millään tavalla mukana yhteistyössä"

Pekka Ruissalo

Ilves Ikuisesti ry julkisti perjantaina Pyynikin käsityöläispanimon kanssa aloittamansa yhteistyön, joka tuo markkinoille yhdistyksen oman oluen.

Tilanne on Ilveksen kannalta sikäli kiusallinen, että joukkueella on pitkäaikaisena pääyhteistyökumppanina Sinebrychoff. Seurat ovat julkistaneet nyt aiheesta tiedotteen

– Ilves ry, Ilves-Hockey Oy ja Ilves Edustus Oy eivät ole millään tavalla mukana kyseisessä yhteistyössä. Vuonna 1995 alkaneen kumppanuuden yksi erottuvimmista yhteistyömuodoista on Sinebrychoffin KOFF-brändin näkyvyys Ilveksen Liiga-joukkueen pelipaidoissa.

– Sinebrychoff on Ilveksen pääyhteistyökumppani ja osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia, jonka brändit ovat näkyvästi esillä Ilveksen jääkiekon ja jalkapallon liigajoukkueiden kotiotteluissa. Ilves ja Sinebrychoff ovat tehneet merkittävää yhteistyötä jo vuosien ajan, ja seura kunnioittaa sopimustaan pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa kanssa, tiedotteessa huomautetaan.

Ilves Ikuisesti ry on Ilves ry:n virallinen kannattajayhdistys ja Ilves-Hockey Oy:n pienomistaja. Yhdistyksen aloittaman panimoyhteistyön tavoitteena on Ilves Ikuisesti ry:n oman varainhankinnan tehostaminen.

– Ilves Ikuisesti ry on tehnyt yhteistyösopimuksensa täysin itsenäisesti, eikä seura ole ollut tietoinen käynnissä olleista neuvotteluista. Ilves ry, Ilves-Hockey Oy ja Ilves Edustus Oy eivät ole olleet missään vaiheessa mukana kannattajayhdistyksen ja panimon välisen yhteistyön suunnittelussa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tänään pelataan jo syksyn kolmas paikallismatsi – Ilves ja Tappara kohtaavat Hakametsässä 16.11.2018 14:04
  2. Posti nappasi Sinebrychoffin kuljetukset – lisää töitä 500 postilaiselle 17.3.2017 18:01
  3. Petri Nygårdille tehtiin oma olut – "Miten hienoa paneminen onkaan" 5.7.2017 9:38

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut