Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yllätyspäätös: Tampereen Marriott-hotelli ei olekaan Suomen ensimmäinen!

HOTELLI Helsinki vetikin pitemmän korren.

Suomen parhaaksi boutique -hotelliksi valittu Hotel Katajanokka liittyi tänään osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä. Siitä tulee siis Suomen ensimmäinen Marriott-hotelli.

Tampereella ehdittiin jo uutisoida, että Tampere-talon viereen rakennettava Marriott-hotelli olisi Suomen ensimmäinen.

– Hotelli ja sen myötä Helsinki pääsee ensimmäistä kertaa Marriottin 110 miljoonan kanta-asiakkaan jakeluverkostoon, Hotel Katajanokan omistava Primehotels tiedottaa.

Marriottin tulo Helsinkiin ilahduttaa pormestari Jan Vapaavuorta (kok).

– Helsinki on tuore vaihtoehto, paikka jossa ei vielä välttämättä ole käyty. Helsingin ensisijaisena tavoitteena ei ole panostaa matkailijamäärien suhteettomaan kasvuun, vaan ensisijassa matkailun laatuun.

Marriott Internationalin mukaan yhtiö on jo pitkään etsinyt Helsingistä kumppanuuskohdetta, jolla olisi vahva oma identiteetti ja kytkös paikalliseen historiaan.

– Parempaa kohdetta kuin tämä entinen vankila, jossa on kaupungin paras palvelu, on vaikea kuvitella Marriott Internationalin Regional Vice President Markus Lehnert toteaa.

Hotellin uusi virallinen nimi on Hotel Katajanokka, a Tribute Portfolio Hotel.

Tampereen Marriott-hotelli on vielä rakenteilla. Hotellin on tarkoitus valmistua vuoden 2019 lopulla.