Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen korkein asuinrakennus avautui asukkaille – Luminary II:n muuttopäivä tänään

Tampereen korkein asuinrakennus Luminary valmistuu hyvissä jouluksi, ja ensimmäiset asukkaat muuttivat taloon jo 27. marraskuuta.

Luminaryn valmistuessa katutasoon avautuvat myös tornitalon ensimmäiset liiketilat ja aulatilat palveluineen.

Matalamman, 7-kerroksisen As. Oy Tampereen Luminary I:n muuttopäivä oli 27. marraskuuta ja 21-kerroksisen torniosan, As. Oy Tampereen Luminary II:n muuttopäivä on 13. marraskuuta.

– Luminary on Tampereen korkein asuinrakennus ja edustaa uudenlaista kaupunkiasumisen palvelukokonaisuutta. Luminaryn palveluntarjonta asukkaille sisältää muun muassa sisäisen wlan-verkon, yhteiskäyttöauton ja Smartpost-pakettinoutopisteen. Rakennuksen alakertaan on suunniteltu liiketiloja, joihin ensimmäisenä ovensa avasi Bistro-Café Hygge, kertoo Skanska Kotien yksikönjohtaja Toni Tuomola

Luminaryn liiketiloista on vuokrattu jo yli puolet, ja seuraavaksi alakertaan avaa sushiravintola Itsudemo vuoden 2019 alussa.

Keskusta-asumisessa korostuu palveluiden lisäksi myös sujuva joukkoliikenne. Ratikkapysäkki valmistuu sadan metrin päähän ja rautatieasemalle kävelee minuutissa.

– Laadukas ja helppo keskusta-asuminen selvästi kiinnostaa ja Luminaryn asunnoista 162 on jo myyty. Muutamia asuntoja on vielä vapaana, mutta kyllä pian viimeisiä viedään, Tuomola sanoo.