SiipiWeikot laajentaa Tampereella – Uusi ravintola aukeaa keväällä Tampellaan

SiipiWeikot laajentaa toimintaansa Tampereella. Yritys avaa ravintolan keväällä 2019 Tampellaan.

– Tila on ollut olemassa heinäkuusta lähtien. Nyt rakennuslupa on saatu, joten asian voi virallistaa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Laura Yli-Houhala ja haastattelussa itseään emeritus siipimestariksi kutsuva isä Pekka Yli-Houhala

Kaksikon mukaan uusi kiinteistö vastaa ennen kaikkea tilan puutteeseen, joka yrityksellä on ollut Aleksanterinkadullapidemmän aikaa. Myös keittiön koko on asettanut tilassa omat haasteensa. Viikonloppuisin paikkaan on usein pitkä jono.

– Voi sanoa, että seinät ovat tulleet vastaan. Uudessa tilassa on sekin hyvä asia, että siellä on keittiö jo valmiina, ja siinä riittää kokoa ja volyymia. Mitään suurempia remontteja tai virityksiä ei siis tarvitse tehdä, Pekka Yli-Houhala sanoo.

– Myös ulosmyynti on räjähtänyt aiemmista lukemista. Wolt ja Foodora ovat olleet nyt hyvin työllistettyjä, ja uusi tila varmasti helpottaa heidänkin elämäänsä.

Uuteen ravintolaan on luvassa myös katettu ulkoterassi, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut