Paras Tamperelainen siipipaikka on tässä: SiipiWeikot piti taas pintansa

KILPAILU Hook ja Sticky Wingers täydensivät viime vuoden tapaan kärkikolmikon.

SiipiWeikot on tänäkin vuonna siipiäänestyksen voittaja. Edessä vasemmalla toimitusjohtaja Laura Yli-Houhala, takana Jasmin Reiman ja oikealla Sara Hiljanen. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kaupunkilehti Tamperelaisen paras tamperelainen siipipaikka on selvillä. Se on tänäkin vuonna SiipiWeikot. Äänestyksessä kaksi kärkinimeä erottuivat muista: SiipiWeikot sai 26,6 prosenttia annetuista äänistä ja toiseksi tullut Hook 25,4 prosenttia. Kolmas oli Sticky Wingers, joka sai 6,7 prosenttia äänistä.

Voitto suositussa äänestyksessä tuntuu toimitusjohtaja Laura Yli-Houhalasta mukavalta.

– Kilpailuahan on, ja se on joskus kovaakin. Ruuan puolella kastike on meidän vahvuutemme. Olemme pyrkineet myös siihen, että työntekijät viihtyvät, sillä työ on usein hyvin kiireistä. Emme tukeudu vuokratyövoimaan, vaan ihmiset ovat meillä pysyvissä työsuhteissa.

Kuluvan vuoden aikana tamperelaiset siivet ovat olleet kenties suositumpia kuin koskaan. Siitä kiitos kuuluu Aleksander Barkoville ja Patrik Laineelle

– Kun pojilla oli NHL-matsi Helsingissä, Barkov sanoi samantien yhdysvaltalaiselle medialle että maailman parhaat siivet löytyvät Tampereelta. Montakohan miljoonaa euroa saisi maksaa että saisi vastaavan näkyvyyden yksittäisellä mainoksella?, pohtii SiipiWeikkojen perustaja, nykyisin itseään emeritus siipimestariksi kutsuva Pekka Yli-Houhala

Oma ruljanssinsa oli siinä, kun pelaajat kertoivat haluavansa ennen matseja syömään SiipiWeikkoihin. Seurauksena oli sessio, jossa kahden pelimiehen ruokailua seurasi kymmenpäinen lauma mediaväkeä Yhdysvalloista.

– Olihan sillä viikolla menekkiä. Siipiä meni meillä ja ilmeisesti kilpailijoillakin siihen malliin, että sen viikon sunnuntaina Helsingin-pomo Janne (Lautamäki) kävi hakemassa Tampereelta tukun tyhjäksi. Siipiä tuli autoon 360 kiloa,Laura Yli-Houhala muistelee.

Menekkiä on ollut Tampereella muutenkin. Yli-Houhalat kertovat jopa huojentuneina siitä, että ravintola laajentaa ensi keväänä Tampellaan. Toinen ravintola helpottaa arkea ja ruuan menekkiä monella tavalla.

– Aleksanterinkadulla seinät ovat tulleet vastaan, ravintola on mitoitettu paljon pienemmälle volyymille. Ahdasta on niin keittiössä kuin ravintolankin puolella, ja viikonloppuisin kertyy herkästi jonoa, Yli-Houhalat kertovat.

Paras Siipipaikka 2018

1) SiipiWeikot, Aleksanterinkatu, 26,6%

2) Hook, Kehräsaari, 25,4%

3) Sticky Wingers, Tuomiokirkonkatu, 6,7%

4) Speakeasy, Finlayson, 4,4%

5) Speakeasy, Insinöörinkatu, 3,8%

6) Wanha Tappi, 2,9%

7) Siipiweräjä, 1,6%

8) Kessan Baari, 1,4%

9) Jäähovi, 1,3%

10) Jack the Rooster, , 1,2%

Aiheeseen liittyvää

  1. SiipiWeikot laajentaa Tampereella – Uusi ravintola aukeaa keväällä Tampellaan 20.12.2018 15:14
  2. Siipiweikot avaa Helsingissä – Omistajina muun muassa Filippiineillä oleva julkkiskauppias ja TamU-pakki 3.7.2017 20:00
  3. Tämä kulttijääkiekkoilija vie Siipiweikot metron varteen 20.5.2016 8:52

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut