Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereella järjestetään kulkue lapsiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan tuomitsemiseksi – Järjestäjänä tunnettu poliisi

Tampereella järjestetään perjantaina kulkue lapsiin kohdistuvan seksuaalisen hyväksikäytön ja väkivallan tuomitsemiseksi.

Kulkue lähtee liikkeelle Tampereen Sorinaukiolta kello 14 kulkue, joka etenee reittiä Hatanpäänvaltatie - Koskipuisto, aina puiston Kelloportinkadun puoleiseen päähän saakka.

Kulkueen järjestää kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas ja rikosylikomisario Jari Kinnunen Facebook-profiilissaan jakamassaan kuvassa kokoontumisilmoituksesta arvioidaan, että tapahtumaan osallistuu 30-300 ihmistä.

– Tulijoiden määrää tosi hankala arvioida. Toivottavasti enemmän kuin 300, kirjoittaa Kinnunen päivityksessään

Tiedotusvälineille lähettämässään viestissä Kinnunen sanoo, että kulkueeseen saavat osallistua kaikki.

– Järjestäjän puolelta on esitetty toivomus ensinnäkin siitä, että kulkueessa ei esiinnyttäisi minkään poliittisen puolueen taikka liikkeen tunnuksilla ja toiseksi siitä, että osallistujat toisivat mukanaan lyhdyn tai muun valonlähteen - ei kuitenkaan elävää tulta, kirjoitetaan viestissä.