Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Evin tuulettaa tuplasti – Paras Tamperelainen Kebab 2018 ratkesi, lue top 20

Tamperelaisten kebabmaussa ei näyttäisi vuodessa tapahtuneen isoa muutosta.

Sammonkadun Evin uusi voittonsa Paras Tamperelainen Kebab -äänestyksessä ja kärkipäässä ovat pääosin samat paikat kuin vuosi sitten.

Sen sijaan Evin valinnan perusteluissa on tapahtunut vuodessa merkittävä muutos. Kun viime vuonna valintaa perusteltiin ennen kaikkea paikan rullakebabilla, nostaa lähes yhtä moni nyt esille seitankebabin.

– Kyllä tämä on näkynyt myös myynnissä. Olemme viime vuosina panostaneet vegaanituotteisiin, kertovat yrittäjät Armi ja Kawa Tasin

Isompi muutos on edessä viimeistään kevättalvella, sillä lähes 20 vuotta samassa liiketilassa toiminut Evin muuttaa.

Tosin muuttomatka ei ole kovin pitkä, sillä suosikkikebab siirtyy Kalevan Sammonkadulla vain muutaman kymmenen metriä viereiseen liikesiipeen Sammon Apteekin vanhoihin tiloihin.

– Tavoitteena on, että pääsisimme muuttamaan helmikuun lopussa.

Evin on toiminut nykyisessä paikassaan 57 neliön tiloissa vuodesta 2001 lähtien. Uudessa paikassa neliöt kolminkertaistuvat. Uuteen liiketilaan saadaan selvästi suuremmat keittiötilat ja paljon kaivattuja asiakaspaikkoja tulee noin 50. Ravintolatilat on suunnitellut Petra-Miisa Juusenaho

– Uudet tuotantotilat mahdollistavat myös ravintolan tuotteiden kehittämisen. Pizzat eivät poistu listalta, mutta kebabäänestyksen voittokin velvoittaa meitä kehittämään kebabvalikoimaa. Panostamme kebabiin ja tuomme listalle kokonaan uusia kebabannoksia, kertoo Kawa Tasin.

Myös Sammon Apteekin käyttämä rakennuksen takana oleva myyntiluukku aiotaan ottaa käyttöön. Jos suunnitelmat toteutuvat Evinistä saa jatkossa hakea take away -annokset luukun kautta.

Edelliseen äänestykseen verrattuna kärkiviisikkoon nousi Galata ja siitä putosi Nile. Kärkikolmikossa Heval ja Kebab 14 ohittivat Punjabin. Top 10:een nousivat uusina Baba's Kitchen ja Jörn's Döner.

Näin kärkiviisikkoa kommentoitiin.

1) Evin

Aina ja iankaikkisesti, kun tekee mieli kebabia, niin auton keula suuntaa Kalevaan Eviniin.

Evinin seitankebab on vertaansa vailla. Loistavan seitanin lisäksi salaatti on tuoretta ja laadukasta. Palvelu on todella ystävällistä.

Liha on todellakin hyvälaatuista ja hyvänmakuista, palvelu asiallista ja annoksiin kuuluu ilmainen salaatti ennen varsinaista annosta.

2) Heval

Aivan törkeän hyvää ruokaa eikä annoskoissa ole säästelty! Lisäksi vielä myös palvelu henkilökunnalta on aina todella ystävällistä, mukavaa ja sujuvaa.

Liekö Heval Tampereen vai Suomen paras?

Siisti, ystävällinen palvelu, nälkä katoaa, monipuolinen... hyvä salaattipöytä!

3) Kebab 14

Legendaarinen Kebab14 ei petä koskaan. Liha on pehmeää, mehukasta ja täyteläistä. Soosit ovat myös Tampereen parhaimmat!

Huippu asiakaspalvelu,puhtaat tilat ja erinomaiset ruuat!

Iloinen, asiakaslähtöinen palvelu!

4) Punjab

30 vuotta kun syö kebabia Punjabista ja yhä se on yhtä hyvää, se kertoo kaiken.

Mäkeen kebabille, kastikkeet ovat klassikkoja.

Kaupungin parhaat kastikkeet ja lihakin on eri makuista kuin muissa.

5) Galata

Perinteikäs, neljän pippurin kastike on parhautta.

Isot annokset, maukkaat tuliset kebsut ja erinomainen palvelu!

Paras iskender. Piste.