Finnair peruu kymmeniä lentoja torstailta – "Uudelleenreititys voi viedä aikaa"

Finnair varautuu ennustettuun lumipyryyn perumalla useita torstain lentoja. Peruttujen lentojen asiakkaat uudelleenreititetään muille lentovuoroille.

Finnairilla piti olla torstaina yhteensä 346 lentoa, mutta jo keskiviikkona niistä peruttiin 41. Lista perutuista lennoista näkyy lentoyhtiön sivuilla https://www.finnair.com/fi/fi/info .

Niidenkin matkustajien, joiden lennot operoidaan, on Finnairin mukaan hyvä varautua viivästyksiin.

– Seuraamme tilannetta tarkasti ja teemme parhaamme, jotta haastavasta säästä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa. Perumalla joitain lentoja jo nyt pyrimme varmistamaan huomisen liikenteen sujumisen ja saamaan kaikki asiakkaat kohteisiinsa, Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt sanoi illansuussa keskiviikkona.

Finnair on yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla niihin asiakkaisiin, joiden matkaan tulee muutoksia. Asiakkaat voivat varmistaa yhtiön nettisivujen Varaukseni-sivulta tai mobiilisovelluksen kautta, että heidän yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

Peruttujen lentojen matkustajien uudelleenreititys voi viedä aikaa, yhtiö varoittaa. Kun uudelleenreititys on tehty, Finnair on henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin.

Päivitetyn matkasuunnitelman voi tarkastaa myös Varaukseni-palvelusta.

Jos lento on peruttu, asiakas voi myös siirtää matkan ajankohtaa tai perua lennon ja hakea takaisinmaksua käyttämättömästä lentolipusta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut