Nyt tuli Kooveen maalille varsinainen isäntä – Mestiksen hännille juuttunut tamperelaisseura vahvistuu kahdella pelaajalla

Tampereen Koovee on solminut loppukauden sopimukset puolustaja Juuso Wallin sekä hyökkääjä Elias Elomaan kanssa.

Kaksikosta varsinkin 22-vuotias Juuso Walli edustaa 195 senttimetrillä ja 106 kilolla niin sanotusti kokoa ja näköä. Walli on Porista lähtöisin oleva puolustaja, joka on pelannut alkukauden IPK:n riveissä. Hänellä on tilillään 91 liigaottelua sekä Mestiksen mestaruus ja A-nuorten hopea. Tällä kaudella hän ehti edustaa IPK:ta kolmen ottelun verran Mestiksessä.

Ennen IPK:ta mies on pelannut kasvattajaseuransa organisaatiossa ja uralta löytyy 91 liigaottelua. Niissä peruspuolustaja ei ole tehnyt maaleja, mutta antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

– Sellaista viestiä on tullut harjoituksista, että pojalla on isännän otteita havaittavissa, kertoo Kooveen puuhamies Jan Stenvall

Elias Elomaa puolestaan on Tampereen omia poikia. Aikoinaan myös Kooveen junioreissa pelannut Ilves-kasvatti palaa kotikaupunkiinsa 21 vuoden ikäisenä.

Alkukausi Elomaalla meni Jokipoikien riveissä ja tehoja kertyi 2+3 pelaamissaan 30 ottelussa. Viime kaudella Tapparan A-junioreiden riveissä pisteitä kertyi 46 ottelussa mukavat 20+30.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut