Varttuneemmalle väelle suunnattu messutapahtuma tulee taas – K50 täyttää Tampere-talon lauantaina

Varttuneemman väen messutapahtuma K50 nähdään Tampereella jälleen lauantaina. Kyseessä on kokonainen messukiertue, joka alkaa Tampereelta. Pitopaikkana on Tampere-talo ja ovet ovat avoinna 12–18 välisenä aikana.

Messuilla nähtäviä tapahtumia on suunniteltu yhdessä kävijäraadin kanssa, ja esiinnousseita teemoja nähdään tapahtumissa. Yksi kävijäraadin toive oli löytää uusia tuttavuuksia tapahtumista - niin ystäviä kuin mahdollisesti kumppania - arkea piristämään.

– K50-messuilla ei siis kannata ujostella, vaan reippaasti esittäytyä kiinnostaville ihmisille, todetaan tapahtuman omassa tiedotteessa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja 200 ensimmäiselle kävijälle on jaossa 50 on uusi messukassi.

Uutuutena messujen yhteydessä järjestetään K50-markkinat Tampere-talon 2. kerroksessa, joilta voi tehdä ihania löytöjä, kuten käsitöitä, vaatteita, kosmetiikkaa ja lahjoja.

Esiintyjinä Tampereella nähdään muun muassa Scandinavian Hunks, La Boheme -oopperan esittely, elektronisiin sähköimpulseihin perustuvan treenaustekniikan esittely, Fine Factoryn muotinäytös sekä Pandhy’s -yhtiön meikkinäytös. Tapahtuman juontaa Sami Hintsanen

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut