Popeda nousee lavalle Teivon raviradalla! – Kyseessä on yhtyeen isoin yksittäinen keikka ensi kesänä

Popeda valloittaa tänä kesänä kotiratansa. Yhtye nousee Tampereen Teivon Raviradan lavalle perjantaina 14. kesäkuuta. Ennen konserttia kello 18–21 ohjelmassa on ravilähtöjä.

Popeda nousee lavalle klo 22.

Ainutlaatuisessa ympäristössä keikkaileva kokoonpano kommentoi konserttia näin:

– Tämä on ehdottomasti yksi kesän odotetuimpia keikkoja. On hienoa päästä vetämään jälleen laajoissa puitteissa "kotiradalla". Jääköhän myös ravurit seuraamaan lämminveristä rytmiä ja jytkettä?

Kyseessä on Popedan kesän isoin yksittäinen konsertti. Teivossa ovat aiemmin keikkailleet muun muassa Eppu Normaali ja Anssi Kela

– Meillä on erinomaiset puitteet järjestää tapahtumia. Ulkoalueelle mahtuu yhden pikkukaupungin verran väkeä ja sisätiloista löytyy katettua tilaa sekä wc:t ja ravintolapalvelut. Raviurheilu ja rokki yhdistyvät Popeda radalla -konsertissa luontevalla tavalla. Osa saapuu raveihin, osa konserttiin ja toivottavasti mahdollisimman moni nauttii molemmista, kommentoi Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen

Lehtosen mukaan lipunmyynti on sujunut vauhdikkaasti. Ystävänpäivälippukampanjan lippuja on myyty kuluneella viikolla jo useita satoja. Kampanja jatkuu 14. helmikuuta kello 24 saakka.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut