Alkuperäisen Yö-kokoonpanon paluu vaikeuksissa – IS: Kitaristi suorana: "Olli sanoi, että ei"

Lehtitietojen perusteella Yö-yhtyeen alkuperäiskokoonpanon paluu on vaakalaudalla.

Alkuperäiskokoonpanoon kuulunut kosketinsoittaja ja lauluntekijä Jussi Hakulinen kertoi aiemmin viikolla sosiaalisessa mediassa suunnittelevansa klassiselle Yö-kokoonpanolle paluukonserttia edesmenneen laulaja Olli Lindholmin muistolle.

Myöhemmin Hakulinen kertoi Iltalehdelle, että muistokonsertteja järjestetään kaksi ja mahdollisia paikkakuntia olisivat Pori ja Tampere.

Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi Jani Viitanen ei kuitenkaan aio osallistua muistokonserttiin. Hän sanoi keskustelleensa mahdollisestapaluusta jo vuosiaaiemmin Lindholmin kanssa.

– Puhuin Ollin kanssa aikoinaan, että pitäisikö alkuperäinen bändi kasata uudestaan. Olli sanoi, että ei. Kunnioitan hänen mielipidettään tässä asiassa, sanoi Viitanen IS:lle.

Hakulisen mielestä Viitasen poisjäänti ei ole kuitenkaan ongelma. Hän on kertonut Iltalehdelle, että Viitasta voisi tuurata Qsi Kent, joka soitti yhtyeessä Viitasen ollessa armeijassa.

Viitasen lisäksi myös basisti Juha Rauäng empii osallistumistaan. Hän kertoo Ilta-Sanomille, että näkisi mieluummin alkuperäiskokoonpanon soittavan muistokonsertissa vain pari kappaletta, koska konsertin pitäisi tehdä kunniaa koko yhtyeen historialle.

– Yössä soitti kuitenkin vuosien mittaan niin älytön määrä ihmisiä. Lisäksi pitäisi ottaa huomioon Ollin läheiset, sanoo Rauäng lehdelle.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut