Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hakkarin kartanon tarjouskilpailu päättynyt – Rastaat valmiita neuvottelemaan

Lempäälän kunnan järjestämä tarjouskilpailu Hakkarin kartanosta on päättynyt. Kunta sai kilpailutuksessa kaksi yhteistyötarjousta.

– Jatkamme neuvotteluja molempien tarjoajien kanssa tarkentamalla heidän suunnitelmiaan. Mukana ovat nyt nykyinen toimija Arto Rastas yhdessä kahvila Siirin omistajan Leena Soinin kanssa sekä Liisa Eskola yhdessä Susanna Myllylän kanssa, kertoo yhdyskuntajohtaja Tiia Levonmaa

Katja Rastas kertoi aiemmin Tamperelaiselle, etteivät he aio lähteä tarjouskilpailuun kunnan asettamilla ehdoilla mukaan. Kunta oli ilmoittanut hakevansa paikkaan toimijaa ympärivuotiseen kahvila- ja ravintolatoimintaan.

Katja Rastaan mukaan yrittäjäpariskunta ei ole syömässä sanojaan.

– Olemme valmiita neuvottelemaanasiasta ja katsomme sitten, mitä teemme, sanoo Katja Rastas Tamperelaiselle.

Koko alueen kehittämiseen liittyvä tarjouskilpailu on herättänyt voimakkaita tunteita. Levonmaan mukaan alue on selvästi kuntalaisille tärkeä.

– Tavoitteemme on kehittää alueesta aktiivinen keskus kaikenikäisille. Tätä meiltä on kuntalaiskyselyissä toivottu.

Hakkarin kartanon alueen kehittämistä on suunniteltu yhdessä alueen toimijoiden kanssa vuoden 2018 aikana. Tarjouskilpailu oli tuon kehittämistyön tulos ja nyt jatkamme työtä. Alue on kulttuurihistoriallinen kohde ja Hakkarin kartano suojeltu rakennus.

Villa Hakkari on Lempäälän kuntakonsernin aputoiminimi ja sitä voidaan jatkossakin käyttää.

Täydennetty ja tarkennettu kello 15.37 Katja Rastaan kommentein.