OnniBus lähtee yhteistyöhön R-kioskin kanssa – "Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja tulostetut liput"

OnniBus aloittaa yhteistyön R-kioskin kanssa.

Pekka Ruissalo

Halpabussiyhtiö OnniBus ja R-kioski lähtevät yhteistyöhön. Bussiyhtiön matkaliput voi jatkossa ostaa R-kioskin maanlaajuisen myymäläverkoston kautta. Asiakkaille tarjottavien matkalippujen valikoima ja hinnat ovat samat niin verkkokaupassa kuin R-kioskilta ostettaessa.

R-kioski on ainoa fyysinen myyntipaikka, josta OnniBusin liput voi ostaa verkkokaupan halvoilla hinnoilla.

OnniBusin verkosto kattaa koko Suomen Helsingistä aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle saakka, mikä käy hyvin yhteen R-kioskin maanlaajuisen verkoston kanssa.

OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo, että asiakkailta tulleet toiveet rohkaisivat fyysisen lipunmyyntikanavan luomiseen.

– Vaikka pääasiallisena myyntikanavamme on ollut verkkokauppa, näen myös perinteisessä asioinnissa meille paljon mahdollisuuksia. R-kioskilta saa ammattitaitoisen asiakaspalvelun lisäksi tulostetut liput ja samalla voi napata mukaan vaikka kahvit ja matkaeväät, Helke perustelee.

– Etsimme R-kioskilla jatkuvasti uusia palveluja ja yhtenä Suomen suosituimpana matkustavien ihmisten kohtaamispaikkana meille oli luontevaa ottaa valikoimiimme myös OnniBussin matkaliput. R-kioskeilla on keskeinen sijainti, liikenteen risteyskohdissa. OnniBussin liput kasvattavat entisestään valikoimiamme, R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen kertoo.

OnniBus julkaisi helmikuussa uudenOnniBus FLEX –reitistön. Helken mukaan yhteistyö palvelee myös tätäkin uudistusta.

– Tarvitsimme erityisesti OnniBus FLEX -reitistöä varten tiheän lipunmyyntiverkoston. R-kioskin verkosto tarjoaa OnniBusin asiakkaille parhaan kattavuuden, Helke toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Onko Rodeosta jo tehty kaupat? – Legendaarinen tamperelainen yökerho lupaa omistajauutisia mahdollisesti jo juhannuksen jälkeen
 2. Tampereen terveysasemat pitävät ovet auki tänä kesänä – vain yksi suljetaan heinäkuuksi
 3. Tampereen kaupunki muistuttaa: nyt on hyvä aika hävittää tämä puutarhan tuholainen
 4. Nakkifakiiri avaa ovensa perjantaina – Avauspäivän lupaus: "Jokaiseen nakkimukiin livautetaan yksi ylimääräinen..."
 5. Rattijuoppo kaahasi Kangasalla 131 km/h – tiellä kuudenkympin rajoitus
 6. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 7. Missä on Anna? Edes some-profiileissa ei ole näkynyt kuulumisia, poliisi julkaisi kuvan
 8. Murtomiesten Bittimaatti-keikka meni pieleen Tampereella – IS: Tuhansien eurojen saalis jäi lattialle ja lopputuloksena oli vankeustuomio
 9. Kansanedustaja Pauli Kiuru sai odottamansa vastauksen ministeri Hanna Kososelta – "Nähdäkseni olisi voinut antaa jo yli kaksi viikkoa sitten"
 10. Viikinsaaren kesäteatterin ensi-ilta striimataan ikäihmisille – esityksen voi nähdä kuvapuhelimella tai palvelutaloissa
 11. Tupakannatsan maahan nakkaavia ollaan valmiita sakottamaan – "Tumpista leviää ympäristöön vaarallisia kemikaaleja"
 12. Aikakoneen Sani odottaa jo syksyä
 13. Nyt siihen saatiin varmuus: TPV:n harjoitusotteluun Ratinaan saadaan ottaa myös yleisöä – Vierasfanien tosin on suositeltava jäädä kotiin
 14. Napoli vei ykköspaikan – Tässä on Paras Tamperelainen Ravintola 2020 -äänestyksen 50 parasta
 15. Tapahtumakesä toteutuu Pirkanmaalla, mutta erityisjärjestelyin – Lue tästä, miten

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.