Vanhemmat löysivät 3-vuotiaan poikansa leikkihuoneen ”mustalta listalta” – IS: Pojalla oli "pitää vielä kasvaa" -merkintä

Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo

Jukka Hämäläinen

Kolmivuotiaan pojan vanhemmat äimistyivät Vantaan Ikeassa, kun lapselta evättiin pääsy leikkihuoneeseen. Kun leikkipaikan työntekijä luki äidin täyttämästä kaavakkeesta pojan nimen, hän ilmoitti, ettei poika voikaan tulla leikkimään, kertoo Ilta-Sanomat

Lastenhoitaja selitti vanhemmille, että pojasta on "pitää vielä kasvaa" -merkintä. Vanhempien ihmetellessä hän perusteli, että poika oli aiemmilla käyntikerroilla lyönyt ja töninyt muita lapsia.

Ikea Suomen asiakkuusjohtajan Tarja Sallasen mukaan Småland-leikkihuoneissa koulutetut työntekijät vastaavat niiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

– Osa tätä työtä on arvioida lapsen tuoneiden aikuisten kanssa tapauskohtaisesti edellytykset Smålandiin jäämiselle, Sallanen totesi Ilta-Sanomille.

Johtaja ei kertonut, kuinka monen asiakkaan lapsi on Suomen myymälöissä saanut ”pitää vielä kasvaa” -merkinnän.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut