Ylöjärvestä tehdään melkein-kuin-monopoli – Ilman nimeä oleva lautapeli ilmestyy joulumarkkinoille

10-vuotista juhlavuottaan viettävä Pirkanmaan Nuorkauppakamari sekä Ylöjärven kaupunki ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy toteuttavat yhdessä Ylöjärvi-kaupunkipelin 150-vuotiaan Ylöjärven kaupungin kunniaksi. Käytännössä pelilauta rakentuu ylöjärveläisistä maamerkeistä ja yrityksistä. Pelin ideaan kuuluu, että pelaajista kuka tahansa voi ostaa ylöjärveläisen yrityksen osakkeita – tai menettää kaiken pörssiromahduksen iskiessä.

– Kyseessä on koko perheen peli, joka toimii loistavana lahjaideana yrityksille, heidän yhteistyökumppaneilleen ja paikallisille kuluttajille, projektipäällikkö Virpi Mäkelä kertoo Pirkanmaan nuorkauppakamarista.

– Lisäksi peli on oivallinen tapa lisätä paikallistuntemusta ja tutustua oman lähialueen yrityksiin ja palveluihin. Oman lähialueen palvelujen kuluttaminen on tehokkain tapa lisätä paikkakunnan elinvoimaa ja hyvinvointia.

Myös Ylöjärven kaupungille peli on tervetullut.

– Peli tarjoaa mielenkiintoisen ja kekseliään tavan toteuttaa kaupunkimarkkinointia. Lisäksi kaupunkipeli on uudenlainen tapa tuoda esiin paikallista osaamistamme, Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki kertovat.

Pelin nimestä tullaan toteuttamaan kilpailu. Peli lanseerataan viimeistään joulumarkkinoille 2019.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut