Jatkaako Yö-yhtye sittenkin yhteistä taivaltaan? – IS: "Jonkinlaisia jatkosuunnitelmia on jo olemassa"

Yö-yhtyeen muusikot pohtivat yhtyeen mahdollista tulevaisuutta Ilta-Sanomien haastattelussa Yleisesti on arvioitu, että laulaja Olli Lindholmin kuoleman jälkeen yhtyeen toimintaa on käytännössä mahdotonta jatkaa.

Lindholm oli kokoonpanossa vuoden 2000 jälkeen ainoa alkuperäisjäsen. Soittajat kertovat kuitenkin, että viimeisiä yhteisiä nuotteja ei välttämättä ole vielä soitettu. Muusikoiden mukaan yhtyeen viimeiset vuodet olivat laadukkaita, ja yhteensoitto maistui.

– Vielä on liian aikaista puhua bändin tulevaisuudesta. Yhdessä soittamista emme kuitenkaan jätä, ja jonkinlaisia jatkosuunnitelmia on toki jo olemassa. Ollia ei voi omassa luomuksessaan korvata, mutta jollain tavalla Yö jatkaa elämäänsä, kertoo kosketinsoittaja ja pianisti Mikko Kangasjärvi

Tämän vuoden osalta yhtye perui kaikki ennakolta sovitut keikat. Yhtye nähdään lavalla toukokuussa, jolloin Lindholmin muistolle järjestetään yhteensä kolme muistokonserttia Porissa ja Tampereella.

– Suurin tyhjiö on nimenomaan henkisellä puolella. Harmittaa, että emme pääse enää esiintymään Ollin kanssa. Meillä oli niin pirun nastaa parina viime vuotena, sanoo rumpali Ari Toikka

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut