Jussi Hakulinen avautuu Twitterissä: "Tuntuu pahalta, että panokseni Yö-yhtyeen hyväksi ei ollut edes muistokonsertteihin osallistumisen arvoinen"

Hakulinen toivoo, että hänen tekemiään kappaleita ei esitetä ollenkaan, jos konserttien tuotto ei mene hyväntekeväisyyteen.

Vaille kutsua sekä Olli Lindholmin hautajaisiin että hänen kunniakseen järjestettäviin muistokonsertteihin jäänyt Jussi Hakulinen kertoo Twitterissä tunteistaan. Hän toistaa samalla myös toiveensa siitä, että hänen tekemiään kappaleita ei esitetä kolmessa muistokonsertissa.

– Myönnän että tuntui pahalta, että panokseni Yö-yhtyeen hyväksi ei ollut edes muistokonsertteihin osallistumisen arvoinen. Toivon, että bändi ja esiintyvät artistit kunnioittavat mielipidettäni jättää myös biisini ohjelmistosta pois, Hakulinen twiittaa.

Pian hän twiittaa tarkennuksen toiveeseensa: Hakulisen Yölle tekemiä kappaleita saa esittää, jos konserttien tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Hän ilmoittaa myös olevansa edelleen käytettävissä esiintyjäkaartiin.

–  Bändillä on nyt mahdollisuus osoittaa, ettei kyse ole Ollin muiston rahastuksesta. Jos konserttien tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, kuten Idai-syklonin aiheuttaman katastrofin hätäapuun, ovat biisini vapaasti käytettävissä. Ja myös, minä jos kelpaan? Hakulinen jatkaa.

Hän on tehnyt monta Yö-yhtyeen tunnetuinta hittiä, kuten Joutsenlaulu ja Rakkaus on lumivalkoinen

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut