Siipiweikot avaa ravintolan Tampellaan perjantaina – Samalla tulevat myös Siiwege-vegaanisiivet

Siipiweikkojen toimitusjohtaja Laura Yli-Houhala odottaa uusista vegesiivistä menestystuotetta. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tamperelaisen siipikulttuurin yksi keskeinen brändi, Siipiweikot, avaa uuden ravintolan. Kuten Tamperelainen jo aiemmin uutisoi, ravintola tulee Tampellan Juhlatalonkadulle. Nyt avajaispäivä on selvillä: se on perjantaina 29. maaliskuuta ja osoite tarkalleen Juhlatalonkatu 5.

Samalla konseptiin liittyy myös toinenkin uusi lanseeraus. Perjantaina avattavassa Siipiweikkojen uudessa ravintolassa sekä Aleksanterinkadun toimipisteessä myydään Vegemin Siiwege-siipiä.

– Siivet ovat tamperelainen ilmiö. Nyt siitä on mahdollista nauttia kaikkien tasapuolisesti. Myös seurueeseen kuuluvat kasvissyöjät voivat osallistua. Uskon, että tämä toimii vetonaulana myös ulkopaikkakuntalaisille, Santtu Ronkainen Vegemistä kertoo.

Ronkaisen mukaan "vegeruokakin voi olla reilusti mättöä".

– Siiwege-siipien tuominen ruokalistaan on suora vastaus kysyntään. Myös monet kasvissyöjät rakastavat kastikkeitamme, mutta eivät ole aiemmin voineet nauttia meillä siipiä. Siiwege tuo siihen muutoksen, Laura Yli-Houhala Siipiweikoista toteaa.

Siiwege-siivet tulevat perjantaina molempien Tampereen Siipiweikot-ravintoloiden ruokalistoille.

– Uskon tuotteen suosioon. Jo Siiwege-testiviikko näytti, että kasvisversio maistuu ja kiinnostaa, Yli-Houhala kertoo.

Aiheeseen liittyvää

  1. Paras Tamperelainen siipipaikka on tässä: SiipiWeikot piti taas pintansa 21.12.2018 20:00
  2. SiipiWeikot laajentaa Tampereella – Uusi ravintola aukeaa keväällä Tampellaan 20.12.2018 15:14
  3. Barkov ja Laine aiheuttivat Helsingissä varsinaisen siipiräjähdyksen – IS: Hookissa meni kahdessa päivässä 1 350 kiloa siipiä, Siipiweikot haki Tampereelta 360 kiloa täydennystä 4.11.2018 14:29

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut