Siipiweikot avaa ravintolan Tampellaan perjantaina – Samalla tulevat myös Siiwege-vegaanisiivet

Tamperelaisen siipikulttuurin yksi keskeinen brändi, Siipiweikot, avaa uuden ravintolan. Kuten Tamperelainen jo aiemmin uutisoi, ravintola tulee Tampellan Juhlatalonkadulle. Nyt avajaispäivä on selvillä: se on perjantaina 29. maaliskuuta ja osoite tarkalleen Juhlatalonkatu 5.

Samalla konseptiin liittyy myös toinenkin uusi lanseeraus. Perjantaina avattavassa Siipiweikkojen uudessa ravintolassa sekä Aleksanterinkadun toimipisteessä myydään Vegemin Siiwege-siipiä.

– Siivet ovat tamperelainen ilmiö. Nyt siitä on mahdollista nauttia kaikkien tasapuolisesti. Myös seurueeseen kuuluvat kasvissyöjät voivat osallistua. Uskon, että tämä toimii vetonaulana myös ulkopaikkakuntalaisille, Santtu Ronkainen Vegemistä kertoo.

Ronkaisen mukaan "vegeruokakin voi olla reilusti mättöä".

– Siiwege-siipien tuominen ruokalistaan on suora vastaus kysyntään. Myös monet kasvissyöjät rakastavat kastikkeitamme, mutta eivät ole aiemmin voineet nauttia meillä siipiä. Siiwege tuo siihen muutoksen, Laura Yli-Houhala Siipiweikoista toteaa.

Siiwege-siivet tulevat perjantaina molempien Tampereen Siipiweikot-ravintoloiden ruokalistoille.

– Uskon tuotteen suosioon. Jo Siiwege-testiviikko näytti, että kasvisversio maistuu ja kiinnostaa, Yli-Houhala kertoo.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut