Tesoman Tokmannin avajaisia juhlitaan torstaina – Ensimmäisille asiakkaille jaetaan "yllätysämpäreitä"

Keskustorin Tokmanni. Kuvituskuva. Marjo Rämö

Joonas Alanne

Tokmanni avaa uuden myymälän Tampereen Tesomalle torstaina 11. huhtikuuta. Liikekeskus Westerin yhteydessä palvelevalla myymälällä on kokoa peräti 1 700 neliömetriä.

Aavajaisissa on luvassa avajaistarjouksia ja tuotelahjoja sisältäviä yllätysämpäreitä. Tuotelahjoja sisältäviä ämpäreitä jaetaan vain avajaisaamun ensimmäisille asiakkaille.

Myymälä avataan torstaiaamuna kello 8. Myymälän avajaistilaisuudessa torstaiaamuna Tokmannia edustaa myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski Tampereen kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo elinkeinojohtaja Timo Antikainen

Tesoman myymälän avautuessa Tokmannilla on 189 myymälää eri puolilla Suomea. Tokmannin tavoitteena on kasvattaa myymäläverkostonsa yli 200 myymälään ja lisätä vuosittain uuden myyntipinta-alan määrää nettomääräisesti laskettuna noin 12 000 neliömetrillä, mikä tarkoittaa noin viittä uutta tai uudelleensijoitettua myymälää.

Syksyn aikana Tokmanni laajentaa myymäläverkostoaan kahdelle uudelle paikkakunnalle Vääksyyn ja Virroille

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.