Tampereen Stockmannin johtaja luotsaa jatkossa myös Turun-tavarataloa

Tampereen Stockmannin tavaratalojohtaja Päivi Itkonen-Melartin alkaa johtamaan myös Turun Stockmannia kesäkuun alusta lähtien.

Päivi Itkonen-Melartin aloitti Tampereen Stockmann-tavaratalon johtajana syksyllä 2018. Kesäkuun alusta lähtien hän saa johdettavakseen myös Turun Stockmann-tavaratalon. Uudesta pestistään innostunut Itkonen-Melartin kertoo, että myös Turun Stockmann-tavaratalo on tullut hänelle tutuksi kuluneen puolen vuoden aikana.

– Turun-tavaratalomme mukaan ottaminen tuntuu luontevalta, sillä kuluneen puolen vuoden aikana meillä on ollut jo antoisaa yhteistyötä Tampereen ja Turun välillä. Odotan innolla, että pääsemme jakamaan hyväksi havaittuja tapoja tavaratalojen välillä jatkossa entistäkin tiiviimmin, Päivi Itkonen-Melartin sanoo.

Turun Stockmannia vuodesta 2016 johtanut Mari Hantula siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

– Haluan kiittää Maria hänen vahvasta panoksestaan Stockmannin strategian, myynnin ja henkilöstökokemuksen edistämisessä ja toivottaa paljon onnea uusiin haasteisiin! Myös Päiville parhaimmat onnittelut uuden vastuualueen osalta! Stockmannin tavaratalotoimintojen johtaja Maiju Niskanen sanoo.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut