Uniklubin Jussi muistelee: Ensimmäisen levyn kultalevymenestys poiki nahkaan tatuoinnin, joka muistuttaa elämän loppuun asti tamperelaisesta ravintolasta

Uniklubi-yhtyeen ensimmäinen albumi, toukokuussa 2004 julkaistu Rakkautta ja piikkilankaa, muutti käytännössä peruuttamattomasti kahden tamperelaisen musiikkipersoonan elämän.

Puhutaan siis nimistä Jussi Selo, Uniklubin laulaja sekä Louie So, kulttuuri- ja ravintolaelämän monitoimimies. Jälkimmäinen innostui bändin meiningistä siinä määrin, että hoiteli alkuvaiheissa yhtyeen managerin hommia.

Innostuminen poiki myös yhteisen sopimuksen. Selo ja So löivät kättä päälle: jos albumi myy kultaa, miehet ottavat sen kunniaksi tatuoinnit.

Levyhän myi. Tatuointien aiheetkin olivat jo päätettyinä.

– Louie päätti ottaa Uniklubi-tatuoinnin ja minä puolestaan Amadeus-aiheisen. Hakkaaminen ihoon sattui ainakin vähemmän aikaa kuin jos olisin todennut että otetaan tohon Jack the Rooster, Selo nauraa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut