Pirkanmaan Nuorkauppakamari täyttää 10 vuotta – Luvassa useampia teematapahtumia

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Satu Herrainsilta kertoi loppuvuonna 2017, että kaupunkiseudun nuorkauppakamarit tekevät tiivistä yhteistyötä. Nyt maakunnan Nuorkauppakamari täyttää 10 vuotta. Valtteri Kolari

Pekka Ruissalo

Syyskuussa 2009 perustettu Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) täyttää pyöreitä vuosia. Luvassa on peräti kolme 10 vuoden syntymäpäiväteemaan soveltuvaa tapahtumaa. Tapahtumien tarkoituksena on tarjota laajasti osallistumismahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

Ensimmäisenä tapahtumien sarjassa on PINKK 10 vuotta -perhepäivä, joka järjestetään Mantereen tilalla Lempäälässä lauantaina 8. kesäkuuta kello 12 alkaen. Luvassa on hauska tapahtuma, missä on ohjelmaa sekä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Syyskuun lopulla on luvassa PINKK 10v -tilaisuus, jossa juhlistetaan kamarin historiaa ja saavutuksia. Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorkauppakamarilaisille sekä heidän seuralaisilleen.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen, joten PINKK:n historian varrelta löytyy monenlaista projektia aina Joulupuusta Kyrösjärvi-kokkareihin saakka. Tuoreimpiin projekteihin kuuluu viime vuonna toteutettu Nuorten Taloustaidot -kiertue, eli nuorille suunnattu arjen taloustietopaketti, joka on suuren kysynnän takia saamassa jatkoa myös tänä vuonna.

Yksi juhlavuoden suurimmista projekteista on Ylöjärven Pohatta -lautapeli, jota tehdään yhteistyössä 150 vuotista juhlavuottaan viettävän Ylöjärven kaupungin sekä Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n kanssa. Projektin tiimoilta on kontaktoitu yli 200 yritystä ja peli valmistuu viimeistään joulumarkkinoille.

Kolmantena teematapahtumana järjestetään loppuvuodesta PINKK 10v -lautapelijuhlat, jonne ovat tervetulleita kaikki yhteistyökumppanit sekä myös mahdollisesta yhteistyöstä kiinnostuneet tahot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Murtomiesten Bittimaatti-keikka meni pieleen Tampereella – IS: Tuhansien eurojen saalis jäi lattialle ja lopputuloksena oli vankeustuomio
 2. Kansanedustaja Pauli Kiuru sai odottamansa vastauksen ministeri Hanna Kososelta – "Nähdäkseni olisi voinut antaa jo yli kaksi viikkoa sitten"
 3. Tapahtumakesä toteutuu Pirkanmaalla, mutta erityisjärjestelyin – Lue tästä, miten
 4. Kolme tulipaloa Nokialla saman tien varrella – pelastuslaitos epäilee tahallaan sytytetyksi
 5. IL: "Hetken mielijohde" kävi tamperelaismiehelle kalliiksi – Suomi-konepistoolin kanssa kikkailu toi lopulta ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä aseiden menetyksen
 6. Leväseuranta alkoi Pirkanmaalla – tänä kesänä seurataan kahta uutta paikkaa
 7. Keskustorin Nakkifakiiri avaa ovensa tauon jälkeen
 8. Pyörävarkauksien sesonkiaika on alkanut – varkauksia ainakin kahdeksan päivässä
 9. Norppien köllöttelyä katsottiin 1,2 miljoonaa kertaa, ensimmäistä kertaa nähtiin myös norppien välisiä kärhämiä – mutta missä on Pullervo?
 10. Nimitys: Suomen Suoramainonnan toimitusjohtajaksi Jari Mankonen
 11. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 12. Asemakaavamuutos tuo asuntoja Tampereen Vehmaisten liikekeskukseen
 13. Poliisi takavarikoi alaikäiseltä viinakauppiaalta kymmeniä litroja kirkasta viinaa Vantaalla
 14. Kesän yleisurheilukausi on vauhdissa myös Tampereella: Vehmaisten Urheilijat järjestää kovatasoisen moukarikilpailun
 15. Poika tuli kotiin – vuoden 2019 MM-pokaali löysi paikkansa Jääkiekkomuseosta

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Tupakannatsan maahan nakkaavia ollaan valmiita sakottamaan – "Tumpista leviää ympäristöön vaarallisia kemikaaleja"
 2. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 3. Tapahtumakesä toteutuu Pirkanmaalla, mutta erityisjärjestelyin – Lue tästä, miten
 4. Napoli vei ykköspaikan – Tässä on Paras Tamperelainen Ravintola 2020 -äänestyksen 50 parasta
 5. Kolme tulipaloa Nokialla saman tien varrella – pelastuslaitos epäilee tahallaan sytytetyksi
 6. Venäläislehti antaa tylyn arvion tamperelaisesta KHL-kiekkoilijasta – Aituri Lotta Haralan avomiestä kuvataan "historian huonoimpiin lukeutuvaksi ulkomaalaishankinnaksi"
 7. Pirkanmaan SDP linjasi kenties ei-niin-yllättävän kannanoton – Kannattaa elokuussa hyvin tuttua kasvoa puheenjohtajaksi
 8. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 9. Valtion tuki pienentää Tampereen korona-alijäämän 30 miljoonaan – ilman lisärahoja alijäämä jopa 98 miljoonaa
 10. Murtomiesten Bittimaatti-keikka meni pieleen Tampereella – IS: Tuhansien eurojen saalis jäi lattialle ja lopputuloksena oli vankeustuomio
 11. Kansanedustaja Pauli Kiuru sai odottamansa vastauksen ministeri Hanna Kososelta – "Nähdäkseni olisi voinut antaa jo yli kaksi viikkoa sitten"
 12. Nyt tulee drive-in -konsertti – Messu- ja Urheilukeskuksen parkkipaikalla nähdään useampi rokkikeikka
 13. Asemakaavamuutos tuo asuntoja Tampereen Vehmaisten liikekeskukseen
 14. Uutuuskirja: Raisa Räisäsen pikkusisko toivoo, että mahdollinen surmaaja tunnustaisi teon – "En usko, että siskoni kohtalo selviää enää muutoin"
 15. Poika tuli kotiin – vuoden 2019 MM-pokaali löysi paikkansa Jääkiekkomuseosta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.