Autohuollon monimerkkiketju avasi Ideaparkin vieressä – "Sijainti ratkaisi"

Autohuollon monimerkkiketju Atoy Autohuolto avaa uuden toimipisteen Ideaparkin viereen Lempäälään.

Vuoden aikana kolmella toimipisteellä kasvanut AtoyAutohuolto jatkaa laajentumistaan.

Sijainti ratkaisi uusimman toimipisteen avaamisen Lempäälään Ideaparkin viereen. Ideapark nousi vuoden 2018 laajennuksen jälkeen Suomen suurimmaksi kauppakeskukseksi, jonka kävijämäärä on vuodessa noin 7,5 miljoonaa.

Atoy Autohuolto tarjoaa asiakkailleen huoltojen ja korjausten yhteydessä veloituksetta sijaisauton. Määräaikais- ja vuosihuoltojen yhteydessä pakettiin kuuluu myös ympärivuorokautinen tiepalvelu seuraavaan huoltoon asti.

– Takavuosina autojen maahantuojat sitouttivat autoilijat omien palveluidensa piiriin, jolloin hintavertailu oli mahdotonta. Vallalla saattaa olla edelleen uskomus, että vain valtuutetun merkkikorjaamon leima huoltokirjassa pitää takuun voimassa. Näin ei ole ollut enää vuosiin. Autoa myydessä tärkeää on se, että huollot on tehty ajallaan, toteaa Atoy Autohuollon toimitusjohtaja Janne Mäki

– Haluamme vastata autoilijoiden tarpeisiin juuri siellä, missä he liikkuvat. Ideaparkin Yli 4000 auton parkkipaikat kertovat alueen liikenteen ja potentiaalisten asiakkaiden määrästä. Lempäälän toimipisteemme on rakennettu Atoy Autohuollon konseptin mukaisesti palvelemaan autoilijaa kaikissa huolto- ja korjaustarpeissa, kertoo Atoy Autohuollon uusista toimipisteistä vastaava kehityspäällikkö Tero Airaksinen

Toiminta juuri valmistuneessa Lempäälän huoltokorjaamossa käynnistyy tänään. Lempäälän jälkeen avajaisvuorossa on Kuopio, jolloin Atoy Autohuollon toimipisteitä on jo 18 kautta maan.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut