Lenin-museo on pidempään auki kesällä

Lenin-museon aukioloaikoja ja opastustarjontaa on laajennettu kesän ajaksi. Museo on nyt avoinna joka päivä elokuun loppuun saakka. Ensimmäistä kertaa uudistetun Lenin-museon historiassa myös yleisöopastuksia on tarjolla päivittäin.

Tarjontaa laajentamalla pyritään varmistamaan, että mahdollisimman moni kesämatkailija pääsee tutustumaan museoon.

Kesäkuukausina Lenin-museo on avoinna joka päivä kello 11–18 välisenä aikana. Ainoan poikkeuksen muodostavat maanantai 17.6. ja juhannusviikonloppu 21.–23.6, jolloin museo on suljettu. Suomenkieliset kesäopastukset alkavat Lenin-museon aulasta päivittäin kello 14.

Heinä- ja elokuussa järjestetään myös yleisökierroksia englanniksi aina lauantaisin ja sunnuntaisin kello 16. Noin 45 minuuttia kestävät opastukset sisältyvät pääsylipun hintaan.

Lenin-museo on Tampereella sijaitseva erikoismuseo, joka avattiin kokonaan uudistettuna kesällä 2016. Uusi Lenin-museo vie kävijät matkalle halki kuohuvan 1900-luvun ja tarkastelee kriittisesti sekä Suomen että Venäjän monivaiheista historiaa.

Kulttimaineen saavuttanut museo toimii paikassa, jossa Stalin ja Lenin tapasivat toisensa ensimmäisen kerran vuonna 1905.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut