Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lenin-museo on pidempään auki kesällä

Lenin-museon aukioloaikoja ja opastustarjontaa on laajennettu kesän ajaksi. Museo on nyt avoinna joka päivä elokuun loppuun saakka. Ensimmäistä kertaa uudistetun Lenin-museon historiassa myös yleisöopastuksia on tarjolla päivittäin.

Tarjontaa laajentamalla pyritään varmistamaan, että mahdollisimman moni kesämatkailija pääsee tutustumaan museoon.

Kesäkuukausina Lenin-museo on avoinna joka päivä kello 11–18 välisenä aikana. Ainoan poikkeuksen muodostavat maanantai 17.6. ja juhannusviikonloppu 21.–23.6, jolloin museo on suljettu. Suomenkieliset kesäopastukset alkavat Lenin-museon aulasta päivittäin kello 14.

Heinä- ja elokuussa järjestetään myös yleisökierroksia englanniksi aina lauantaisin ja sunnuntaisin kello 16. Noin 45 minuuttia kestävät opastukset sisältyvät pääsylipun hintaan.

Lenin-museo on Tampereella sijaitseva erikoismuseo, joka avattiin kokonaan uudistettuna kesällä 2016. Uusi Lenin-museo vie kävijät matkalle halki kuohuvan 1900-luvun ja tarkastelee kriittisesti sekä Suomen että Venäjän monivaiheista historiaa.

Kulttimaineen saavuttanut museo toimii paikassa, jossa Stalin ja Lenin tapasivat toisensa ensimmäisen kerran vuonna 1905.