Jonne Aaron ei halua muuttaa Helsinkiin

35-vuotias Jonne Aaron Liimatainen pursuaa energiaa. Siitäkin huolimatta, että vuorokausirytmi on kääntynyt aika lailla yöpainotteiseksi ja kun uuden levyn markkinointi tapahtuu virastoaikaan, tarvitaan asioiden hoitamiseen usein äidillistä huolenpitoa.

Äidillistä siksi, että sellaista löytyy Taija Holmilta, joka hoitaa miehen lehdistösuhteet ja manageroinnin.

Ja kun lopulta mies saadaan saman pöydän ääreen istumaan, ei häntä tarvitse erikseen maanitella puhumaan. Uusi levy on ilmestynyt toukokuun alussa. Siitä on mukava puhua, mutta villisti rönsyilevään puheeseen mahtuu myös varsin rehellinen analyysi miehen tunnetuksi tehneen Negative-yhtyeen vaiheista sekä elämäntavoista, joihin on mahtunut aimo annos rappioromantiikkaa.

Niitä on turha eritellä tarkemmin, mutta edelleen vapaa-aika kaverien kanssa hyvän juotavan äärellä on Jonnesta hyvä vaihtoehto viettää aikaansa.

– Kyllähän se siistiä on istua kaverin kanssa aamuun asti ja juoda vaikka pullollinen votkaa, jos siltä tuntuu. Tai istua väriä vaihtavien lamppujen keskellä, soitella kitaraa ja ottaa vähän lonkeroa. Kaikessa on hyvä kuitenkin pitää järkikin mukana, ja kun ikää tulee lisää, alkaa omaa jaksamistaan miettiä – ainakin jossain suhteessa.

Sekin on selvää, että Jonne Aaron on jäänyt Tampereelle pysyvästi. Miestä on monesti houkuteltu Helsinkiin, mutta sinne hän ei halua tai edes ole aikeissa muuttaa.

– Varmasti moni asia voisi olla helpommin hoidettavissa jos asuisi siellä, mutta kun en vaan viihdy Helsingissä. Tampereella on sen sijaan paljon asioita, jotka ovat tärkeitä. On paitsi kaverit ja soittajia, mutta myös paljon kivoja kohteita joissa rokkarin sielu lepää.

Laulaja nähdään varsinkin kesäaikaan pyöräilemässä Jopollaan Ylöjärven Siivikkalassa. Sinne on Lamminpään suunnalta näppärä matka, jossa ehtii nähdä myös paljon luontoa.

– Kauanhan minä asuin Tammelassa, kunnes sitten suosio vähän räjähti Vain Elämää-ohjelman myötä. Kun avasi sälekaihtimet, huomasi että kadun toisella puolella istuu ihan aikuisia ihmisiä katselemassa että missähän se Jonne on. Sitten tajusin, että nyt on päästävä hulinasta pois tai pää menee ihan jumiin.

Tammelaan jäi muun muassa Amadeus-baari, joka oli vuosia sitten nuorten Negative-soittajien suosiossa. Tuolloin Jonne Aaron oli myös habitukseltaan hieman erilainen sälli kuin nykyisin.

– Kyllä siellä on jokunen oluttuoppi tyhjennetty. Nykyään varmaan saisi selkäänsä, että mitäs se iskelmätähti täällä luuraa.

Siivikkalan maisemien ohella Jonne Aaron pitää myös uimisesta. Siihen löytyy suosikkikohde puolestaan Tohlopista.

– Se on siistiä. Aika paljon aikaa menee sitten ihan vaan kotona: sieltä löytyy studiot ja pelit ja vehkeet, Jonne Aaron innostuu.

Lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut