Lempäälä juhlii Ideaparkissa Mörkö-Markoa ja Jenni Hiirikoskea

Jääkiekon lempääläläistaustaisten maajoukkuekapteenien Jenni Hiirikosken ja Marko Anttilan kunniaksi järjestetään Ideaparkin Keskusaukiolla koko kansan mitalijuhlat keskiviikkona 26. kesäkuuta kello 18–19.

Tilaisuudessa julkistetaan Lempäälän kunnan huomionosoitukset MM-kapteeneille heidän upeista urheilusaavutuksistaan sekä positiivisesta Lempäälän esilletuomisesta.

– Haluamme ehdottomasti palkita nämä esimerkilliset urheilijat, jotka ovat näyttäneet kaikille, mihin Lempäälästä voi parhaimmillaan ponnistaa. Jenni ja Marko ovat esikuvia monille tulevaisuuden lahjakkuuksille, kertoo kunnanjohtaja Heidi Rämö

Juhlat aloitetaan ennen varsinaisia mitalijuhlia 2019 hengen MM-kakkukahveilla kello 17 alkaen. Henry Kuronen laulattaa yleisöä J. Karjalaisen ”Sankarit” yhteislaululla ja tunnelmaa nostattamassa on myös DJ Rautsi.

Tilaisuuden juontaa Tapparan kirvesklubista tuttu Tatu Rouvali

Illan aikana esiintyvät myös Mansesteri, Dj ILG (Löikö Mörkö sisään) ja Pauli Hanhiniemi. Lisäksi Lempäälän mieskuoro laulaa Finlandia-hymnin ja Heidi Salminen The Royal Swedish Ballet’ista esittää upean balettinumeron.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut